CITARASA RINDUAN

Monday, January 16, 2012

Petua aku berblog, walau aku sentiasa sibuk menguruskan Citarasa Rinduan


Ibarat……………
Korang bunga raya tu.. kembang menyinar.. Nampak tak kelibat aku celah dinding tu?? Tak perasan kan??



Aku mula jeling2.. pandang2… jengah2… memerhatikan korang berblog. Korang punya kreativiti menulis.. peehhhhhhhh terbaik!!!!…. Semua blog yang aku skodeng.. pastinya blog personal, masakkan, hiburan, ilmiah dan blog perniagaan bersinar macam bunga raya kuning tu… malu dennnnnnn..



Akhirnya aku muncul juga.. follow korang,walau ku cuak...ku tetap beranikan diri menyapa kalian…


Apa kabar blogger semua… aku ayu~ citarasa rinduan… terima kasih kerana sudi singgah ke blog daku.. hehehehhe

Terima kasih buat blogger:-

PS: dan terima kasih buat anda yang sentiasa menyokong daku sepanjang aku berblog... esok 17 hb january genap 2 tahun ke berblog...  walau ku sentiasa sibuk dan sukar berblog mahupun BW..  akan ku usahakan untuk singgah menyapa dengan kalian...

30 ulasan:

syuziafrina said...

sangat comel model dicelah bunga raya itu...wiiiiwitt..hehe

eelobor said...

ko ada pe"tua" yer? aku cuma pe"muda" jer......

@xiiinam said...

Teruskan Ayu...teruskan mengimbangi semuanya. Keluarga, tugas, sosial maya...Semoga semuanya menceriakan Ayu...


Setelah 4 tahun berlalu, status blog ckLah sekarang;
"Mana sempat je".
Hehehe

tun_telani said...

happy blog-anniversary citarasa rinduan! seronok ada ramai kawan2 alam maya ^^

azieazah said...

Tahniah.. blogging dah jadi sebahagian hidup kita, kan?

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
cer...cer....cer... kongsi apa MUDA ko tu??

cklah--
ayu pun agak2 setahun, 2 tahun lagi terus tak menyempat.. hahahha

tun--
mmg syok tun.. lagilah sahabat semua baik2....boleh syer suka dan duka..

kak azie--
sama2 kembali kak,...
setuju sangat...
walau kita sama2 sibuk, kita tetap ada sahabat yang sentiasa memahami

Cik Sara said...

ohoho.. Tahniah! Blog sudah berusia 2 tahun akhirnya.. Selamat berblogging kak Ayu.. lama tak singgah sini..
sumimasen...~

ieda said...

akak pun seronok dtg blog ayu ;)

Citarasa Rinduan said...

cik sara--
sama2 kembali..
dah join segmen bloglist k.ayu???

ieda--
blog ida juga sumber inspirasi ayu.
jom, join segmen bloglist blog citarasa rinduan..

diana said...

selamat berblog..:)

mamaijat said...

.....teruskan berblog..
curahkan rasa hati kita..
semuga kita tenang..
dapat keluarkan yang tersimpan...
tq juga suka singgah menyapa mamaijat...
juga atas doa buat mamaijat..
agar sihat sentiasa..
doa mamaijat juga..
agar hidup ayu dirahmati & mendapat keberkatanNYA...
amin

teratai said...

ohh approach yg kreatif...sukalah:)

YaYaNsMuM said...

suke tgk blogger yg sempoi mcm Ayu, (^_^)...keep up the good work!

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Terasa sekejap saja masa berlalu kan...

Saya yang hanya ada anak 2, Along masih Tabika dan baby kecil pun dah rasa sibuk sangat2 menguruskan rumahtangga, inikan pula yang menguruskan perniagaan.
Kalau ada orang bantu, Alhamdulillah. Curi2 masa juga ni nak jejak rakan blogger..

[PCL] said...

salam malam ayu, ..agak selari tarikh kita mula blogging..blog pcl pun tak berapa hari lagi genap 2 thn, sbg blogger kita bangga dgn pencapaian kita.

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah kak ayu...blh la awe ikut petua akak ni sebab skunk awe pun dah bz

norhidana said...

heheeh...mule2 usha dulu yek kak pastu baru join sama... heheheh
dana pun dulu tak pndai berblog tp lama2,bile dh ramai kwn seronok rupenyr

Pok Amai-Amai said...

Selamat harijadi blog Citarasa Rinduan!

suri solehah said...

tahniah ayu dah nk sambut ulang tahun...mmg kadang rasa malu2kan sbb tak reti menukis,,tp byk perkongsian berguna dr bblog ni kan ayu

gadisBunga said...

besor bunge dari umai. heheh!

azam said...

hehehe....kita orang sentiasa menyokong.....

selamat menjaga citarasa rinduan ye.....

Liza said...

salam ayu...dah 2 thn usia blog yer...tahniah dan teruskan berblog yer...kali ni Liza nk request menu diet dr ayu...blh? hihiihihi

aku budak klang said...

hehehe....teruskan usaha

Cik Ecah said...

2 taun k.ayu tp mcm dah lama kan...bnyak pengalaman...

ecah mula bloging dah almost 3taun tp mcm budak baru blaja hahhaa...

Azian Elias said...

senang cakap even sehari tak berblog macam ilang semangat kan.. pandai2 lah curi masa..

munna said...

cantiklah bunga raya kuning tu ayu... model kat belakang tu pulak comel sgt

Dr Hafiz said...

Tahniah ya... hari ulang tahun ke 2 blog citarasa rinduan... salam ukhuwah dari saya..

Kakzakie said...

Kakak tak sehebat Ayu... selalu tertinggal kerana tak pandai membahagikan masa...

Main cak-ba-cak-ba :)

Daddy Ziyyad said...

Selamat Ulangtahun ke 2 Blog CR ...moga terus sukses

SanaSiniKalerMerah said...

sesame..suke singgah sini,may ALLAH bless u ;))