CITARASA RINDUAN

Monday, January 16, 2012

Petang ini aku layan?....


Cuaca amat panas sekali di kampung tercinta… tempat korang panas gak ker??

Jom.. layan aiskrim magnum… aku layan sorang2… time pelanggan kurang, yang pasti suatu saat yang paling membuatkan aku sangat asyikkkkkk… korang mau?? Carilah dikedai berhampiran.. hehehhehe.. RM 3.90 jer kan?



~~aku pakai baju tahun 2005.. tertera nama kedaiku CITARASA RINDUAN, sekarang aku masih boleh pakai lagi… baju t-shirt yang aku paling sayang, kainnya lembut jer….~~

PS: nak pi jogging, GYM tak larat dah… cuti dulu.. hehehehhe.. kalau panas gini, rasanya 3 round dah buatkan aku mandi air peluh.. hehehhehe

17 ulasan:

mama maman said...

Mengoda je aiskrim tuh.. huhu.. kita posa arini.. hehe.. diet cr gini je la.. hahaha..

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Kat sini pun panas . Nak minta belanja pun jauh sangat. Sampai kat Bangi, aiskrim dah cair

Mas said...

hmmmmmm.....nyaman

nyanyisunyi said...

salam ayg ayu..
mmmmm...sedapnya..

semalam akak layan 2 sekali tp bukan jenama tu..murah2 je dlm rm1.50 tp ok lah nyaman tekak..hehehe

azieazah said...

Eksrim Magnum perasa tomyam 1 mangkuk...!

Подтверждаю said...

as salam..
oh! ini aktiviti akak rupanya!
jenh je jeng~

:p

takpe. suka makan aiskrim dalam bekas. huuu~

Munnafendy said...

tahun 2005 kak? maintain bdn akak eh...hehee kagum2

mamaijat said...

...hi ayu...
tahniah,kalau masih boleh masuk lagi tu...
tandanya orang tu maintain lah body dia...ha ha ha ha..

tun_telani said...

wahh.. dh lama x makan magnum nih! arini kt sini pun panass sgt. smp sakit kepala.

suri solehah said...

wah,,cuba ayu tengok kat luar..ada tak orang ramai??-mcm kat iklan tu huhu

Queenie said...

lepas ni jgn lupa gosok gigi....

eelobor said...

biasa stok ais krim memang ada kat dalam peti ais & jarang2 jer putus. maklum lah, budak kecik tuh suka sangat makan ais krim

Dalila Hamid said...

ice cream.... best... nk g kedai beli jgak la... hhee

Fatin Mraz said...

magnum? mm..FM x try lagi..

ainnoraini said...

Aiskrim kegemaran ku itew...

Kalamhati said...

waah baju thn 2005 masih muat ek ayu..maintaaiiinnn!hehe

munna said...

ptg ni rasa nak layan ni jugalah