CITARASA RINDUAN

Monday, January 2, 2012

Awal tahun baru aku kurang BW, sebab apa tu?

21 hb april 2011, aku isi borang/hantar ke pejabat tanah untuk harta  pusaka arwah FIL kepada nama MIL. Klik sini untuk entry tersebut

Alhamdullilah.. beberapa bulan sahaja proses telah dilakukan, mulanya agak gabra bila orang lain yang isi borang tersebut dah dipanggil interview, bila aku beberapa kali ingatkan MIL, akhirnya hari ini pejabat tanah Johor Bahru dah bagi respon..

18 hb January 2012 adalah hari temujanjinya…syukur..

Yang masalahnya, hari itulah suamiku En Zalie ada apoinment dengan pakar ENT di HIS dan pakar dada di HSA… 3 temujanji yang sangat penting dalam 1 masa, kebetulan tempat berbeza, satu di kota tinggi, satu di jalan tebrau dan satu di Johor Bahru

Sekarang agak pening, aku baru telefon HSI, apoinment boleh ditunda ke 20 january 2012.. sattle masalah.. tinggal 1 lagi pekara yang perlu aku uruskan…

Minta2 nanti berjalan dengan jayanya..




PS: aku kurang suka ada masalah.. mulalah tak senang duduk fikirkan!!..esok pagi perlu ke Regency Hospital, selepas ke lab.. esok nak kena masak lauk pauk cepat2.. adoiiiiiii.. ada sesiapa nak jadi pak supirku?? hehehehe. 

13 ulasan:

Cik Pulau said...

moga segalanya dipermudahkan kak...

Kakzakie said...

Jadi supir kakak tak kisah janji gaji lumayan Ayu...

Kakzakie said...

Kakak lupa nak wish happy belated birthday buat en zalie... salam kakak buat dia Ayu. Kalau tak mesti kakak dapat makan kek sesama kan...

Izan Ishak said...

moga semuanya berjalan lancar ye ayu...

Sharifah Nadzarah said...

ayu..kim salam kat hb...
hepi belated besday..

kita rasa ayu kene ada supir lah..
tapi kita tak boleh..walaupun anak jati johor tapi masih blurr jln kat johor..lebih2 lagi bila dah dinaik taraf..kikiki...boleh sesat..

insan_marhaen said...

IM selalu berpegang pada prinsip: setiap perkara boleh dibincang. cuma perlu bicara dan rancang baik-baik.

luahfikiran said...

Salam,
Nampaknya urusan pejabat tanah tu kena utamakan .. moga semua urusan berjalan dgn baik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga semuanya lancar kak ayu

gadisBunga said...

jadi supir akak boleh gi singapore selalu. eheheh. berapa gajinye kak? ngeeeee.....

H.J said...

insyaAllah semuanya lancar..hehe

Daddy Ziyyad said...

semoga dipermudahkan urusannya ayu...InsyaAllah ada jalan keluarnya...

diana said...

semoga semuanya berjalan lancar..:)

cikpuanhady said...

semoga semuanya dipermudahkan & berjln dgn lancar..