CITARASA RINDUAN

Sunday, January 15, 2012

Rezeki hujung minggu…


Rambutan dari jiran sebelah.. buah limau dari 2 pembekal Citarasa Rinduan, pembekal barangan plastic dan telur.. ada 3 kotak semuanya

Orang memberi kita merasa.. tak gitu??.. heheheh, buah orange tu aku dah sedekah pada pelanggan citarasa rinduan, tinggal lagi sekotak, bawa pulang ke rumah.. nanti MIL dapat rasa...


PS: belum ada peluang untuk BW ke blog sahabat yang lain, jika berminat blog anda tersenarai di blog Citarasa Rinduan sila tinggalkan URL di entry ini


30 ulasan:

insan_marhaen said...

Sejak pindah tugasan di ofis baru ni, IM kurang dapat limau. Beli sendirilah nampak gayanya!

Kalamhati said...

rezeki jgn ditolak..hehe
murah rezeki ayu..=)

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Bestnya dapat buah...
Bulan ni la nak makan limau banyak2, kalau manis, pasti sedap..

Teratak Usang

nyanyisunyi said...

Salam Ayu syg..
Alhamdulillah kat opis pun kitaorg baru dapat 3 kotak..bagi dengan 11 org staff sekali dgn kakak cuci pejabat lagi..
seronok bila dapat buah tgn dari org2 yg menghargai kita kan...

delarocha said...

bekalan vitamin C

eiela said...

vitamin C.. fresh tu tak payah ambil pil or suplement dah.

azieazah said...

Sekarang musim nak dapat limau dengan harga murah!

jeBateja said...

Wahhh kak....utk rakan2 blog tak open ke kotak limau tu.....ahakz....

Next week nak POW supllier den plak aaaa....ahakz

mama maman said...

kita dah dpt dah.. tp sebijik je.. haha.. jadi la kannnn..:)

YaYaNsMuM said...

Bestnye, murah rezeki...(^_^), Yayansmum pn dapat gak Limau tahun nie...manis!(^_^)

suri solehah said...

murah rezeki ayu...

ieda said...

wah2 rejeki jgn di tolak kann
nak2 musim CNY nie
hurmm kak ieda je x merasa limau layiee nie

Zul Fattah said...

raya cina dah nak dekat ni.. banyak r dapat buah limau ni.. haha.. bak sini cikit?

Daddylicious said...

biasa juga dapat limau2 tu kadang2 tak larat nak makan...

dieya said...

untung k ayu dpt makan limau free!

Fatin Mraz said...

CNY nih mmg dapat limau.. =}

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dari tadi tgu..tak dpt sebiji pun?

akuzle ayu said...

mulah lejeki bila mau layer owh....hihiihih.. tp jgn overdose yea? kots ilang sora nnti...

Teenager Housemaid said...

whoaaa...
limau..
kenapa rumah saya belum dapat limau lagi ni..
huhu

Nur-nba said...

Wah.. sedap tu.. Murah rezeki Ayu. :)

NadiRah said...

wahhh!!!!
sedap tu...
ari2 mkn...awet muda lah kak ayu ni..
hehehhe

eelobor said...

dulu masa aku kerja ngan tokey cina nie, tiap2 kali masa nak CNY, memang mewah giler ngan angpow, kek, limau berkotak2, hamper.....

IbuLeen said...
This comment has been removed by the author.
LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...

*Tahun Baru cina ni mmg mewah dgn limau...betul tu org memberi kita merasa...

Kella said...

murah rejeki kakak ku yang sorang ni... =)

azian said...

mak aihhh....3 kotak....tu mmg tak habis kl makan sendirikk...heheh

norhidana said...

hehhehe rezeki cny kan kak... selalu tiap2 thn ada dpt limau tu tp thn ni mcm takde je... huhui

Amy Syaquena said...

wah murah rezeki akak...meh la anto sini sikit hehe...

Rai said...

murah rezeki ayu.. kalau dekat saya pun nak kenen..hehehe..

munna said...

banyak dah kat ofis ni...pakat bagi staf lain bawa balik...