CITARASA RINDUAN

Friday, February 11, 2011

Award dari Alam Sari, my favorite Blog adalah~~~





 

1. Salin gambar dan letakkan di entri.
done

2. Nyatakan dari mana dapat tag dan award ini.
Dari kak sari yusa, Alam Sari blog adalah kepunyaan wanita bekerjaya dari johor, happy good looking..mudah mesra dengan beliau, kepala macam aku gak gila2.... Loveling family…….terima kasih kak sari tag ayu award ini, dengan senang hati ayu ambil yer.

3. Senaraikan lima blog yang menjadi kegemaran dan sebab-sebabnya.

Untuk makluman semua.aku suka akan blog yang terdapat dibloglistku….namun ikut syarat aku kena senaraikan 5 blog sahaja…..so, layan antara blog yang menjadi kegemaranku antaranya adalah;-

  1. Blogger eelobor
Sebab blogger ini amat mesra rakyat….senang nak berkunjung ke blog beliau nama blog beliau pun senang nak hafal……eelobor.com

  1. Blogger kak azie azah
Sebab blogger ini suka singgah ke blog citarasa rinduan….dengan nasihat dan kata-katanya membuatkan aku tahu..bahawa bukan aku sahaja yang diduga OlehNYA….semua ada cerita dan kisah antara kita yang penting kena cekal hati…..dan aku senang bekawan dengan beliau……..(kak azie, minta upah 20 sen!!!) hehehehehhe

  1. Blogger akuanakpahang
Entry yang sangat mesra perkataan dan perbahasaan. Nak belajar macam-macam permahaman jom……kenal dengan beliau..pasti tak kering ilmu, nak kenal negeri pahang? Atau korang bakal nak dapat mertua orang pahang, apa lagi…klik sini

  1. Blogger kakzakie
Jangan tak tau, blogger ini satu negeri denganku……sering berligar-ligar diblog citarasa rinduan….. senangku tiak dengan panggilan “kakak” kakak pinjaman untuk ku di dunia maya (bolehkan kakzakie?)
Terima kasih kakzakie kerana memberi kata-kata perangsang untukku yang bergelar, isteri, menantu dan ibu……. (walau ianya agak mudah namun yang pernah sebumbung dengan mertua sahaja yang tahu)

  1. Blogger insan mahesan
Blogger lelaki ini, penuh dengan cabaran bergelar suami kepada ibu suri…..nak kawan dengan IM ini..jom klik sini ramai-ramai….(selain banyak pengalamannya, beliau pun mesra persahabatan tau)

  1. Blogger kakseroja a.k.a kakcik
Walau aku baru berkenalan dengan kakcik, namun blogger ini seorang yang agak pemalu dari segi bersahabat……..ingat lagi semasa contest yang dia anjurkan, dia tak mahu kerana contestnya, blogger yang lain jadi followernya..so….nak kawan dengan kakcik,……sila bersahabat dengan sejujurnya………

  1. Blogger zeqzeq
Blogger ini lokek bab komen di blognya, sesetengah entry korang boleh komen sesenang hati, sesetengah lagi jangan harap!!…. mulanya aku agak binggung kalau nak masuk ke blog beliau………
Lama-lama aku suka setiap entrynya…..jom terjah blog zeqzeq
PS:Masuk blog beliau kena penuhkan diri dengan ilmu yang penuh didada…kalau tak, sure korang agak pening lalat……..hahahhaah

  1. Blogger ibuintan
Nak kenal dengan ibuintan??? Jom gegar blog beliau dengan segera,sila kilk sini…..seronok membaca entry tentang ibuintan yang sedang membesarkan anak-anak beliau yang cerdik….. rugi kalau tak bersahabat dengan beliau….

  1. Blogger nieza
Seorang wanita, isteri yang berada diluar Negara buat masa kini…sila masuk ke blog beliau dengan hati yang kental sebab setiap resepinya adeh……..menikam ke tahap lapar yang amat……….. blogger masakkan hebat ini……ramai geng-geng kita suka lepak ke blog nieza……jom bersahabat dengan beliau…klik sini



(PS: nak tag korang ramai-ramai, tapi aku tau, sesetengah korang ada yang kena tag………semasa blogwalking ke blog kawan-kawan, ingatkan aku tak layak dapat award ini, akhirnya dapat juga,thanks kepada kak sari yusa………….)

7 ulasan:

Kakzakie said...

Salam Ayu,

Ewah.... dah kena tag dah pulak.

Kesabaran yg dilakukan dengan hati redha dan pasrah pasti akan mendapat satu kemanisan diakhirnya Ayu. Allah melihat kita selalu....

kakcik said...

Ayu...

kakcik ni bab nak tag kawan2 yang kakcik tak pandai. Kakcik sayang semua kawan2 kakcik. :)

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum...kak ayu..

semoga hari jumaat memberi keberkatan pada kita semua...sihat ke kak ayu? :)

ibuintan said...

ayu... trima kasih bebanyak..

Nieza said...

Ayu: Assalam ayu...dgn rasa tersipu-sipu malu dan juga berbesar hati nieza datang ambik award ni yer...hahaha jgn ler puji lebih2 malu ler kita...masak simple2 org merantau jer mana leh lawan ngan ayu chef hebat tu...btw tqvm yer ayu..sangat menghargainya..love u!..:)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah kak...


(^^,)❤

Insan Marhaen said...

huu.. tk. ada juga yang sudi bagi award kat IM nih!