CITARASA RINDUAN

Saturday, December 31, 2011

Harap2 plan aku menjadi ~ Birthday En Zalie~

Abang,,, sekejap lagi dalam jam 3 petang, abah ambil saya ya.. saya nak bermalam dirumah ibu.. rindu dekat ibu.. lama tak tidur rumah ibubapa saya..

Ya… pergilah…

Yes!!!! Mudah betul suami aku kena tipu

En Zalie, tak perasan taktik aku.. hehheheeh… aku kena pasang strategi baik2.. cun2… kalau idak.. sure surprise aku tak menjadi…

Esok hari lahirnya yang ke 34 tahun… tua dah suami aku, asal tahun baru, pasti usianya bertambah… aku jer yang masih muda belia.. peweeetttttttttttttttttt


PS: agak2 menjadi tak taktik aku tu?? Jeng2……………. Sebiji kek buah-buahan akan diraikan bersama pekerja citarasa rinduan.. risau gak plan aku tak menjadi,,, en zalie tak suka surprise

10 ulasan:

Lelaki Ini said...

wah
moga2 tercapai tow nak wat surprise tue

IMANSHAH said...

saya pun nak surprise gak

luahfikiran said...

SALAM,
Singgah dengan ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

nyanyisunyi said...

34? muda belia lagi tu...insyallah menjadi surprise tu....

selamat menyambut ulangtahun kelahiran buat En Zalie...

Queenie said...

waa....bagus punya isteri..

Happy Birthday to En. Zalie...
satu donia sambut dia punya bestday eh...tetiap tahun pulak tuh! jeles...jeles...

hehe...gurau jer. tumpang happy sebenarnya!

lieynanilaz said...

laa suami muda lagi...mesti si ayu pun muda belia lagi...:)

Gen2Merah said...

wowww.. mesti romantik tu kan.. ehehehe

anyway, selamat tinggal kenangan 2011... kita mulakan lembaran baru 2012

Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 buat kak ayu... thanx sudi jadi sahabat saya di alam maya ini...

CT NoArIzAh ArIs said...

haa..jaga2 jgn sampai dia terbaca entry ni terus kantoi nanti..hehe..

Selamat hari lahir buat En Zalie semoga di berikan kesihatan yg lebih baik dan SELAMAT TAHUN BARU buat ayu sekeluarga.

Acik Erna said...

Ayu..pandai nak buat suprise..happy birthday buat suami ayu..en zalie..hari ni dah bagi ucapan awal2..

Izan Ishak said...

harap2 plan ayu utk buat kejutan pada en zalie menjadi ye!