CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 7, 2011

Wawawawa.....


Tak boleh nak kata apa….

Yang pasti aku sekeluarga tak dapat join…. Insyallah tahun mendatang, mana tahu usia kami panjang…amin

Layan ajer perasmian mereka berangkat pada pagi tadi, jelajah Kembara  Banjaran titiwangsa 4x4 belia jentera Sungai Sayong..





Moga selamat kedestinasi yang dituju dari 7 hb December – 12 hb December 2011…

21 ulasan:

LinRosly said...

Asalamualaikum Ayu..

Kembara Banjaran Titiwangsa...Ayu Tak Ikut Sama Ke?

Citarasa Rinduan said...

kak lin--
waaalaikumusalam,
tak pi....itu yang tajut.. menangis.. hahhaha

Huda said...

fuhh, ayu layan eh 4x4 ni, mesti seronok kan, takper, tak dapat pergi sekarang pergi lain kali kan..

Daddy Ziyyad said...

saya dulu suka tgk kembara Camel Trophy tu...memang teringin nak join kembara 4X4 ni....ayu ada 4x4 kan?boleh lah join next year..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh kalau dapat pergi bestnyer kak ayu..


rindu akak!!

Sari Yusa Ibrahim said...

jauh perjalanan luas pengalaman.. mudah2an Ayu dapat pergi di lain pengembaraan

gedek! said...

uncle join kalau kat banjaran titi-longkang je...

hehe

tun_telani said...

bestnyer.. hujan2 ni mmg challenging nih..

Fara said...

Peh, syoknya. Klu aydin dah besar, ade peluang mmg sy nak join. Tapi, nape Ayu tak join?

Citarasa Rinduan said...

huda--
sebenarnya mood sedih..
kami dah 2 bulan fikir ttg baik buruk join kembara tahun ini

tahun lepas join, ke taman negara,
tahun ini banyak yang kena fikirkan, masa...
kesihatan...
insyallah.. moga tahun depan dapat join

doktor--
tiap2 tahun saya join, tahun nie jer....
ada banyak pekara kena fikirkan.. maklumlah. kesihatan suami dan mertua belum normal..
4x4 biasa2 jer doktor..

lydia--
rindu kamu.. best dik, last sekali ke comeron hailand, kak tak pernah pi tau

kak sari--
tulah kan...
tak apa, isnyallah.. tahun hadapan, mana tahu?

uncle--
hahahha/. lucu

tun--
tahun lepas ke taman negara.. memang mencabar.. siap turun naik sungai guna 4x4....

Citarasa Rinduan said...

fara--
kesihatan suami.. dia masih ada rawatan seminggu 2 kali untuk ambil ubat di hadapan dok pakar.

lagipun MIL ayu tak ada yang boleh jagakan

eelobor said...

tak yah kembara2 la ayu.... hihihi

kakcik said...

Ayu...

(tak ada kena mengena dengan catatan Ayu)... Tiba2 kakick teringat, kakcik ada seorang kawan yang berasal dari Felda Sg. Sayong. Dia bekerja di Imigresen Malaysia sebelah Singapura (kakcik tak pasti samada dia masih di sana atau tidak). Waktu bujang dulu, kami pernah sepejabat dan tinggal di tempat yang sama (tapi tidak serumah - eh! dia adalah seorang wanita). Mungkin Ayu tidak mengenalinya kerana dia jauh lebih 'senior' dari Ayu. :)

cik cek said...

Wah! Ayu penah join ke ...menarik tu...dasat jugak aktiviti belia kat Sg Sayong ek....mesti enjoy kan aktiviti lasak cam gini...

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
ya..ya

kakcik--
nanti sms tang akwan kakcik tu, nama dia dan ayah dia..
maklumlah.. ayu ramai spy....

cik cek--
dah... tiap tahun..
cik cek, mmg best. turun naik sungai, belukar, jalan sempit.. fuh!!!
serius.. mmg teruja bab2 gini

munna said...

takpelah ayu... insyaALLAH tahun depan boleh join lagi

azam said...

confirm best gile nih....

mama maman said...

ayu minta aktiviti lasak gini..?? sesekali layan syok gak kann..:)

H.J said...

nati ada duit beli gak 4x4 ni

siti murni said...

alaaa..best nya Ayu..ct ni dah lama teringin tau nak join kembara 4x4 ni...lanun darat la...ape la...best woo...tapi nampak gayanya belum berpeluang lagi....

ayu ada chance lagi nak join next time..join lah..best tu..

maszmadi said...

erm... x penah pon join aktvt2 gini, cam takut jerk.. huhu