CITARASA RINDUAN

Saturday, December 17, 2011

Patutlah aku tak layak jadi GURU

Tak silap aku, masa aku habis tingkatan 5, puas gak mohon jadi GURU.. sempat gak ambil peperiksaan bertulis.. lepas tu tak ada jawapan, jadi.. aku dah fahamlah yang aku memang tak layak jadi cikgu




Bila aku baca karangan pelajar ON KANG JEE, aku terus rasa nak pitammmmmmmmmmmm

PS: patutlah aku memang tak sesuai jadi cikgu, ada hari2 telan ubat darah tinggi.. hehehhe

12 ulasan:

@xiiinam said...

Tu, kira okey lagi tu dari segi bentuk tulisan dan kebersiha. Sekurang-kurangnya lah....

ckLah baru memeriksa 600 karangan SPM dari sebuah negeri. Tu yang tak berblog selama 3 minggu ini, dan tak menjenguk2 Citarasarinduan. Jangan kecik hati ya! Untuk kerja yang itu, memang kena tumpu sepenuh hati. Maklumlah, melibatkan masa depan budak. (sampai Nuha pun kecik hati dengan ibunya...:D)

@xiiinam said...

**kebersihan

Citarasa Rinduan said...

cklah--
patulah cikgu kurang berblog.
pelanggan ayu pun skrang kebanyakkannya pemeriksaan paper SPM..
dapat bayangkan raut wajah mereka time makan tengahari macam penat sangat..
tensen mungkin..

tak apa, yang penting kesejahteraan pemeriksaan paper termasuk cikgu baik2 sahaja..amin

NadiRah said...

akak....
rinduu!!!
sory nad x reply msg aritu...
time tu bz..
ade prsentation..
huhuhu...

bulan 3 tahun depan nad stat praktikal kat sekolah..
waahhh!!!!! huk3

Huda said...

sebenarnya kan ayu kita pun tak boleh jadik cikgu sebab sangat tak sabar..hehe

cikgu isza said...

alhamdulillah saya takda darah tinggi..
:)

Nur-nba said...

Memang tak dinafikan jadi seorang cikgu memang memerlukan kesabaran yang tinggi.

eelobor said...

hehehe....sbb tu aku pun tak layak beb nak jadi cikgu

Fatin Mraz said...

cakar ayam+ bahasa zaman sekarang= pitamm!!

lieynanilaz said...

kalau ramai murid macam ni....resign awal saya..hehe.

wan nurul hezrina said...

haha samalah mcm nurul..tak sesuai jadi cikgu..mesti darah naek tinggi

logorithm said...

Ok ler tuh... penghilang rasa boring Cikgu yang dah nak terlentok memeriksa karangan anak-anak muridnya... :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

[10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

[U] Promosi Hebat! Jimat RM0.00!