CITARASA RINDUAN

Thursday, December 15, 2011

Ku kembali menyapa!!... Dah rindu sangat pada kalian..

Selamat malam sahabatku..

Dalam tak sedar, aku bercuti selama beberapa hari ini.. banyak yang kutemui erti persahabatan dan erti setiakawan..

Yang pasti, buat sahabat yang sering menyokong dan sentiasa menyapaku.. terima kasih sahabat… sekurangnya sepanjang ku bercuti dari dunia maya.. ada jua sahabat yang sering menyapaku samada di FB mahupun di blogku… ianya memberikan sumber kekuatan untuk aku menghadapi reality kehidupan...

Buat anda..anda!!!!!.. tiada apa yang boleh ku katakana hanya kalian adalah yang terbaik yang ku kenali… terima kasih sahabat, jua buat  sahabat yang baru mengikuti blog citarasa rinduan, tiadalah ilmiah yang boleh ku kongsi buat anda, hanya luahan hatiku sahaja yang terpapar diblog ini.... TERIMA KASIH buat kalian semua


PS: alhamdullilah, kesejateraan kami sekeluarga baik2 sahaja, esok ada rawatan buat suami tercinta, semestinya esok pagi ku berangkat ke hospital… 16 hb December jua, adalah hari ulang tahun kelahiran ayah tercinta Abd Rahman Hj. Dollah.. ku sentiasa mendoakan yang baik2 buat lelaki pertama dalam hidupku.. I love u.. 

19 ulasan:

Fatin Mraz said...

salam ayu..
FM pun bbrp hari ni away from blog..
=}

Citarasa Rinduan said...

fatin--
wsalam dik, sama kita rupanya... tulah dik..kak kan sampai dok ralit rindu kawan2, walau sibuk uruskan kedai.. hehe

al-lavendari said...

bertuahlah awak masih ada ayah .. dan bertuah juga ayah awak mendapat anak yang menyayanginya.

Citarasa Rinduan said...

uncle--
syukur ayah saya masih lagi ada dimuka bumi.. dia sahaja yang saya dapat gelar ayah, sebab ayah mertua baru beberapa bulan menghadap illahi..
terima kasih uncle

Teenager Housemaid said...

moga akak dapat jalani semuanya dengan baik2 saja dan lancar..:)
apa2 pun, smile! :)

Huda said...

selamat hari lahir in advance untuk ayah ayu..:)

luahfikiran said...

SALAM,
MASIH ADA AYAH ... BERSYUKUR DAN SERONOKNYA ..... JAGA MEREKA DGN TERBAIK

Kalamhati said...

salam ayu..
semoga urusan ayu dipermudahkan dan sentiasa bahagia di samping family...=)

Woofer Storm said...

semoga mereka yang ada disis sis akan baik2 sahaja.amin3..

mamaijat said...

.....yea yea....
ayu dah balik....
alhamdulillah ayu dah selamat pulang dari bercuti.....
semuga Allah bertambah baikkan kehidupan kita semua,insyaallah.
amin.

akuzle ayu said...

sahabat yg baik tidak mengenal rupa n tempat... syukurlaaa itu rejeki awk... didoakan yg terbaik utk hub n ayah awk...amin3!!

jeBateja said...

Jadinya...taknpa kami..sape lah Kak ayu ni erk....ahakz...so belanja mee bandung satu....ahakz

Gen2Merah said...

salam kak ayu.. kembali menyapa setelah lama menyepi.. ehehehe

azieazah said...

Moga terus sejahtera buat AYU sekeluarga.

Sapa lagi nak sokongan blogger, jika bukan blogger?

Kella said...

Kak ayu... =)
kita doakan kak ayu sekeluarga sentiasa dilindungi Allah..

Selamat hari lahir juga untuk lelaki hebat itu! yang telah melahirkan dan mendidik akak hingga ke hari ini.. =)

norhidana said...

kalu akak menyepi diam tu, dh fhm msti akak sibuk... wanita gigih cam akak takkan reti duk diam... :)

sampaikan salam selamat hari lhr utk abah akak yek,semoga diberi kesihatan yg baik....

Munnafendy said...

sama-sama....

hahahahaha...nyibuk je ai ni =P

Fara said...

Ayu yg lincah...heheheh! Terbiasa dengan kesibukan tapi terima kasih juga krn masih meluangkan masa bersama kami semua!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Selamat hari lahir buat ayahnda kak ayu.moga sht selalu.miss u akak cayang.