CITARASA RINDUAN

Saturday, December 31, 2011

Plan aku gagal??? ~Edisi Birthday En Zalie~


Alhamdullilah, misi kejutan buat hari lahir suamiku yang ku buat awal.. Berjaya!! Yehah…
Rasa lega, bila En Zalie, kedu tak terkata.. sekurangnya… dia tak lah tarik muka.. syukur.. lega…
Kek buah-buahan… masih segar kan??



Buat insan teristimewa dalam hidupku, pelengkap hatiku.. selamat hari lahir sayang, moga kesejahteraan abang sentiasa baik-baik sahaja.. azam tahun 2012, saya nak anak seramai yang boleh.. hehhehehehe

Kejutan bersama pekerjaku.. memang mabelesss.. budak2 nie bab tipu memang nombor satu..



Tapikan, sebenarnya mulanya aku planning nak buat malam sikit, tapi terkantoi dengan anak daraku Umai bila kek sampai awal dari rancanganku, Umai nie tak pandai simpan rahsia....masa kek sampai aku dah start berpeluh2.. mujurlah sebelum umai buka mulut aku teruskan misiku…. serang En Zalie awal dari rancangan.. hehehhehehe.. Akhirnya.. En Zalie terharu jugak!


PS:Lepas maghrib nak makan2, ini juga kejutan untuk En Zalie .. siapa mahu aku belanjer?? Cepat angkat tangan… hehehe

11 ulasan:

JaJa'Z said...

happy birthday utk en zalia..sedap nampak gaya kek nya tu...

zulkbo said...

salam..
HAPPY BIRTHDAY !!!!!!!!!!!!!
selamat menyambut tahun baru 2012
moga tercapai apa yang di hajati
tahun 2012 nanti :)

Lelord said...

happy birthday en.zalie

Dalila Hamid said...

Selamat hari lahir buat en Zalie... semoga tahun baru memberi seribu kemanisan

Ummi said...

Selamat Hari Lahir buat Encik Zalie suami Ayu tu yea...moga dia semakin sihat dan gembira di samping Ayu dan anak2 tersayang... Waaaah sakan gak wat seperaaaiiisss eh... Xpalah x berapa menjadi pun..janji semua suka dan gembira makan kek kan...hehe. Selamat Tahun Baru buat Ayu dan family :) Peaaccceeee no waaarrr!

IMANSHAH said...

nak gak

Nur-nba said...

Bersungguh2 Kak Ayu merancang kejutan... tentu terharu En Zalie. Selamat Hari Lahir buat suami Ayu.. Dan Selamat Tahun Baru 2012.

Nieza said...

Happy birthday buat En. Zalie...semoga dirahmati Allah selalu. sedap tgk kek meriah buahx2 tu ayu.

Salam Tahun Baru buat Ayu sekeluarga. semoga thn baru ni lbh baik dr thn sebelumnya..insyaAllah:)

Izan Ishak said...

selamat hari lahir juga buat en zalie... moga terus diberikan kesihatan yang terbaik pada thn 2012.

Huda said...

Happy Belated Birthday En Zalie..Dah kasi hp tu ke ayu? Messti dia suka sangat kannn..:)

azila said...

hehhe...biasalah Ayu,kanak2 mmg suka kalo tgk kek.nasib ayu bertindak pantas:)