CITARASA RINDUAN

Friday, December 9, 2011

~ Aku akan diluar kawasan, tiada entry dan tiada BW untuk sahabat diluar~


Salam penghulu pagi sahabatku…

Dah sarapan ker? Hari ini menu sarapan kami adalah lempeng oat ……. cepat dan mudah



Awal pagi tadi aku ke kubur, ziarah kubur arwah ayah mertuaku, semoga tenang roh arwah HAMIS BIN ABU disana, diluaskan ruang kuburnya dan semoga pahala bacaan yassin & tahlil di bahagikan buat semua penghuni kubur dari terbit matahari sehingga tengelam matahari.. amin

Hari ini, aku akan sibuk di luar, membeli bahan kering, ke JPJ untuk menyelesaikan kes saman ekor motor aku (fuhhhh.. nie kes menyampah, apasal aku pulak jadi mangsa?), dan membetulkan pintu kereta arwah di kedai aksesori.

Belah petang selepas solat jumaat, aku dan family akan ke pasir gudang, (check up en zalie di hospital), seterusnya belanja bahan basah untuk citarasa rinduan dan akan ada edisi makan-makan di Malay Steamboat & BBQ kulaijaya, (kalau ada sahabat belah sana nak join sama. Jom……. Aku belanjer, korang bayar sendiri.. hahhahaha)

Maka, tiada entry dan BW buat sahabat diluar,.,, cittt, macam aku blogger popular...

Hanya yang baik2 ku doakan buat kalian, dan semoga urusan kami sekeluarga dipermudahkan Amin


23 ulasan:

Sunah Sakura said...

hehehe...selamat berjalan2 akak~

Lelaki Ini said...

tak pe la akak
jg diri tow!

wan nurul hezrina said...

selamat pergi n balik kak..tc taw

Mamamya said...

semoga dipermudahkan segala urusan ayu...ptg ni akak balik tgrh.minggu last sblm pindah melaka...

Sari Yusa Ibrahim said...

semoga baik2 sahaja semuanya, Ayu..

bujal X said...

gi mana kak~~bizi sokmo bisneswomen ni~he~~

azam said...

amin.....semoga dipermudah

Huda said...

wah banyaknya urusan, moga selamat la semuanya ye ayu..

Sha HomeMade Cake n Choc said...

Busy sakan hari ni ayu...semoga dipermudahkan semua urusan...dan berhati2 dijalan raya k...

Sha HomeMade Cake n Choc said...

Busy sakan hari ni ayu...semoga dipermudahkan semua urusan...dan berhati2 dijalan raya k...

Fara said...

Semoga dipermudahkan segala urusan Ayu! Insya-Allah!

wan habibah said...

selamat pegi dan balik.. btw sedapnya lempeng.. lama tak mkn

abah khalisha said...

Busy betul ni

Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

JunAina said...

wahhh lempeng oat...kak aina selalu jugak buat lempeng nestum...nyum2...

Scarlett O'Hara said...

Selamat datang ke Pasir Gudang.jgn marah ye kalau banyak lori laju2!

eiela said...

wah,,tak pernah lagi makan lempeng oat, lempeng tepung and ubi ade la.

norhidana said...

selamat berjln2 ye kak... banyak nyer tugasan tu

mamaijat said...

.....Insyaaallah...semuga segala urusan ayu akan dipermudahkan Allah..tc..miss you!

Kalamhati said...

salam ayu..semoga ayu n family sihat2 slalu..semoga urusan ayu dipermudahkan ye..=)

Yan said...

Sibuk nya insan bernama Ayu ni.. semoga ALLAH kekal kan kesihatan yang baik..INSYALLAH.

nyanyisunyi said...

salam sayang ayu...
muga2 segala urusan dipermudahkan...

Dalila Hamid said...

moga2 segalanya dipermudahkan... take care

LinRosly said...

Assalamualaikum Ayu...


Amik Kak Lin Jerlah Pekerja Kat Sana..Pasti Semuanya Beres!!!! KihKihKih