CITARASA RINDUAN

Sunday, December 4, 2011

Aku nak mandi laut...... Jom kawan-kawan...


Ingat lagi entry ini??

Sebagai seorang ibu aku akan menunaikan janjiku.. wahai kesayanganku.. hari ini kita tenangkan hati.. kita bergembira… hehehehe



Buat sahabatku semua,. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik ya…. Destinasi pantai pilihan kami tak jauh..

Tak apa, asal kegembiraan bakal bersinar dihati kami.. Insyallah.. 4X4 tak jadi join.. sebab terlalu lama makan hari.. 7 hari?? aduh!! harus berangin pelangganku nanti.


PS: lupa nak habaq, Citarasa Rinduan tak beroperasi hari ini.. jangan ada yang tersinggah ke CR ya.. nanti gigit jari.. hehehhe

21 ulasan:

Huda said...

Laut mana ayu nak pergi tu? Selamat bermandi manda, baik-baik kalau hujan ni..Mesti umai happy kan..

ibundo said...

selamat bercuti ayu. Hati2 di laut.

mamaijat said...

..jangan lupa sun block....
selamat berendam...tc..ily...

insan_marhaen said...

mandi laut baik untuk kesihatan. air laut pulau songsong lebih masin berbanding air laut batu feringghi.

kakcik said...

Semoga Ayu dan keluarga terutama Umai akan bergembira dan selamat walau di mana juga. :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ni mesti nak gi Desaru. Drive carefully Ayu. Hati2, make sure tak mandi ke tgh2 sgt, ataupun better main pasir kat tepian je udah ler.

Gen2Merah said...

skrg ni pun kadang2 musim hujan... pandai2 bawa diri ya akak ayu... selamat bersantai...

Acik Erna said...

seamat bercuti ayu..selamat pergi dan balik..dan selamat jugak menunaikan permintaan anak..ibu yang penyayang kan.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat bercuti Ayu...semoga percutian yg mengembirakn Ayu sekluarga.

Gee® said...

nak ikutttt...!!!!

tun_telani said...

bestnyer!! ni yg x sabar nk balik kampung niii, nk mandi laut jugak.. mesti umai gembira..
safe journey, happy holiday and take care akak. skrg musim tengkujuh, suruh umai mandi kt gigi2 air je.

lieynanilaz said...

bergumbira dengan keluarga....semoga umai hepi...:)

KOALAJEPONG said...

slamat bercuti ayu n family...best tue dpt g mandi manda...tp hati2 jgk psl lanie kan musim ujan...

ina jgk yg kena msk opis ari nie...kena keje...sop2...anak2 tinggal ngam suami kat umah..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Ayu nak ikut.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak...adik nak ikut!!!

anyss said...

Assalamualaikum,
selamat bercuti...selamat mandi laut. Selamat nikmati keindahan bersama keluarga tercinta. Moga selamat pergi dan selamat kembali semula

Fatin Mraz said...

epi olidays!

Teenager Housemaid said...

moga selamat pergi n pulang..
bestnye mandi laut..
dah lama tak mandi laut..
haritu ade pergi laut, tapi oleh sebab red fflag, tak dapat nak mandi laut...waaaaaaaaaaaaaaaaa....hehe

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Selamat bercuti, best tu mandi laut, dah lama tak mandi laut..
Moga selamat pergi dan pulang..

Teratak Usang

siti murni said...

tupperware avon! hehe...

selamat bercuti ayu & family...
moga selamat pergi n pulang..& enjoy masa berkualiti dgn keluarga ya..

mas saari said...

syoknya mandi laut!
tapi Mas tak suka sangat, lebih suka mandi sungai atau air terjun...