CITARASA RINDUAN

Friday, December 2, 2011

Dapat Cenderhati lagi.. YES!!


Morning sahabatku semua..

Berkat dipagi jumaat.. ku beroleh rezeki… memang gembira lebih-lebih lagi memperolehi sesuatu dari sahabat alam maya…

Katanya sebagai penghargaan sebab aku berlumba-lumba ke blog dia.. tapi, jujur nak kata.. selagi aku suka berblog, selagi itulah aku akan pastikan akan singgah ke blog kalian..

Tanpa, kalian siapalah Ayu Citarasa Rinduan.. kannnnn……



Terima kasih buat blogger Dunia Mayaku (ku tiak Yana) …

Masa FM ini sampai ke tanganku, aku terus call pemiliknya, mengucapakan ribuan terima kasih, beliau kata.. itu sebagai hadiah hari lahirku.. wahhhhhhhhhh.. terima kasih… memang cun pun FM kek Hijau tu.. I likeee… Comel sangat!!


Dunia Mayaku


PS: hari ini cuti buat Citarasa Rinduan.. ada hati nak mengSPAkan diri.. tengoklah nanti, kalau diri sendiri tak bagi kredit untuk tubuh badanku sendiri, siapa lagi kan???


19 ulasan:

Acik Erna said...

Ayu memang comel FM nya tu..nasib baik tak tertipu kan..kalau tengok dari gambar macam kek betul.

Citarasa Rinduan said...

kak Acik--
wahhhh!!
sukanya ayu kak singgah sini pagi2..
ahaksss..

mmg cun kannnn

kakcik said...

Sangat comel FM tu, macam kek sebenar. :)

CuteOven said...

cantek la ayu...rezeki pagi Jumaat..betul tak...

wan habibah said...

wahhh... nak juga

abah khalisha said...

Ingat kek betul br nak mintak pos kt sini plak..hehehe

Sunah Sakura said...

wa~~ untungla akak! hehehe

Gen2Merah said...

wah bestnya.. kak ayu memang glamer dan menjadi kesukaan ramai blogger. teruskan menulis ya kak..

Ada masa singgah dan bagi pandangan tentang template blog saya ya. Terima Kasih

Huda said...

bestnya dapat cenderahati..pergi lah SPA ayu..bagi refresh diri..

azam said...

:) cantik...saya suka sgt FM

buat collection kat fridge...penuh...hehehe
Kalau anak² main kena marah la...hehehe

ibuintan said...

tahniah Ayu...


laa ingatkan kek boleh makan tadi, comel..

norhidana said...

wahaaaa nk jugak la...

sapa la yg tak syg dpt kwn blog spt akak nih...

KOALAJEPONG said...

salam kak ayu...jln2 singgah n follow kak ayu :)

Fara said...

Comelnya! Rezeki tu Ayu! Tp dpt kalender dr Ayu aritu tu pun sy suke sgt2! Hiks!

Alin Marlini said...

bak kata pepatah..yg jauh didekat-dekatkan..walaupun cuma di alam maya..

Maya Mayana said...

utk harijadi akak sekaliguss yea...

take care

munna said...

alahai cantiknya fm tu... munna pun baru je dapat tadi dari yana.....

Daddy Ziyyad said...

igt kan kek betul..:P

wa khairul onggon said...

Wah tahniahhh.. patut ambik gambar gigit kek tu wlupun sekadar kek plastik hehe :)