CITARASA RINDUAN

Saturday, December 3, 2011

Sah aku betul2 lena hingga subuh....


Penangan keletihan yang berbaloi2…

Memang aku jenis kaki tidur, atau kalau terpandang tilam terus aku landing baik punya!! Waka..waka..
Lepas solat isyak, terus sarung stoking…  tetap boh losen agar kulit sentiasa lembut.. aceh!! Iklan losen pulak.. hahahhaha


(Comelnya gambar google nie.. penat macam aku gak.. ahakss)

Lepas tu, apa lagi.. baca doa tidur.. sedar2 dah jam 4 pagi.. syukur.. kerana ku diberi peluang olehnya untuk  menikmati peluang menjalani kehidupanku semula.. esok2 entah bila masanya ku dijemput pulang.. Wallahualam..

Buat, blogger Lydia, Mak long, Azie Azah. Iza Teratak usang, Acik, Life Kami, Kak Sam MM,Emiesandra dan Blogger Ain, terima kasih buat kalian yang sentiasa mengambil berat tentang diriku.. love u all….

Pagi ini, semestinya aku akan sibuk dengan urusan kedai makanku.. sebelum tu.. jogging untuk kesihatan diriku.. penting tu..

Jom, kawan2…. Singgah ke citarasa rinduan..

16 ulasan:

Huda said...

selamat pagi ayu, selamat bekerja..rajinnya ayu mau jogging lagi..hari ni saya tak masak la, ada 3 kenduri kawin..:)

PCL said...

assalamualaikum ayu,...

semangat pagi...moga sentiasa murah rezeki.

mamaijat said...

....salam & selamat pagi ayu...
bagus!mamaijat suka ayu terTIDUR tu...sebab bila bangun ayu gerenti dah SEGAR kan!!
okay,early bird cathes big worms....
selamat berjogging...semuga hidupmu sentisa dalam rahmat & mendapat keberkatanNYA ..amin.

azieazah said...

Sebenarnya baca rutin hidup AYU, terasa jelas bahagia itu. Tak banyak yang nak dirumitkan dalam kepala.

Menikmati hidup dengan sebaiknya. Jangan kusutkan fikiran. Jaga keluarga, jaga diri, jaga kesihatan..

Jaga juga hubungan baik di alam maya dgn rakan blogger.

Ohhh U are such a good friend, AYU!!!

Gen2Merah said...

selamat pagi kak ayu.. semoga ceria2 selalu ya.... selamat menjalani kehidupan harian di citarasa rinduan

Lelaki Ini said...

buat iklan losyen...
tapi xtau losyen apa..
jenama apa akak pakai?

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Rajinnya berjoging...pagi ni sejuk betul..selamat memulakan tugas...

Liza said...

salam kak ayu...bestnya kalau dpt berjoging cam akak, terasa ringan jer badan kan...otak pun fresh...hihiihi

ieda said...

yes ayu .. xcercise tuu penting .. barulah segar nak mulakan hari kan :)

Oh Oeya said...

Tag awak ya.. come join Ayu ;-)


http://ohoeya858.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

diana said...

letih2 pun tetap kena gagah bangun jugak kan...

Teenager Housemaid said...

aaa~ comelnye gambar baby yg di google itu...hehehe

Fatin Mraz said...

selalu jogging berapa lama..

insan_marhaen said...

syukur kerana dapat nikmat tidur yang lena. tak macam ibu_suri yang selalu mengeluh kerana terkebil-kebil sepanjang malam!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagus la sis saya lena..mmg saya doakan sis tak sedar.kah3..lari~~~

KOALAJEPONG said...

kat mana kedai makan ayu? kot2 la ada lalu kat area2 situ..muahaha..