CITARASA RINDUAN

Sunday, December 4, 2011

Kawan-kawan aku dah pulang....


Eh………
Aaaa………………..
Zummmmmm……………………
Gggrrrr……………………..



Aku agak tak stabil kini..
Rasa macam tubuh badan aku dilanggar ombak.. (bukan ombak rindu, filem yang hot tu ya, ) ini ombak betul2… punya…waka…waka

Nak singgah blog korang, takut komen aku….. lari tajuk….
Tak update blog sendiri tak patut pula……………..

Kawan2.. aku minta izin rehat dulu ya.. nanti2 aku syer entry ke laut.. 6 kereta, sebuah 4x4 dan sebuah bas sekolah.. rombongan yang sangat besttttttttttt



PS: dah hampir 5 tahun tak ke pantai.. syukur, hari ini cuaca cantik… cerah.. sampai kulit mukaku dah ada 2 warna, 6 jam dalam air laut tu..... huhuhu..



36 ulasan:

Huda said...

seronoknya mandi laut, confirm umai suka kan...

Citarasa Rinduan said...

huda--
umai tamo naik atas...
sebba dia, kulit muka kak ayu berubah warna..
wawawawa

kakcik said...

Ingatkan Ayu pergi besama keluarga saja. Rupa2nya satu rombongan yang besar. :)

Citarasa Rinduan said...

kakcik--
ya.. rombongan sebenarnya.. dan ada bakar2 sate..
happy.. hehehe

tun_telani said...

wahh.. beramai2 rupanya kak ayu ke pantai.. hihi.. mmg best mandi pantai kan, susah betul nak berenti mandi.. 2-3hari ni mesti muka pedih sbb sun burn. hehe.. pakai losyen banyak2 =)

Citarasa Rinduan said...

tun--
kak dah hitam dik.. wawawa........
umai tami nak atas...
perit kan kena kat mata..

Cik Pulau said...

seronok nampak.....hee~

Acik Erna said...

Ayu..seronok ayu berkelah beramai ramai.
last acik mandi laut rasanya masa sekolah rendah lagi..masa tu pergi dengan arwah bapak sekali..
lepas tu..pergi kelaut..menjadi penunggu makanan je..sementara anak2 mandi.

Citarasa Rinduan said...

cik pulau--
syukur, kak rasa mmg happy dik...

acik--
ramai2 kan acik, siap ada yang timbus diri, hhahahha.. buat istana pasir..
pokoknya mmg best

wah.. acik lagi lama tak pi pantai kan...

siti murni said...

hati2 main ombak tu ayu oi..sekarang ada 'ombak' tengah mengganas...hehe

Citarasa Rinduan said...

siti--
ombak itu???
hahhaha. belum layan..
nanti2 jer..

ieda said...

uishh tahan ayu 6 jam dlm laut huhuhu

diana said...

rombongan cik kiah ke tu???
hehehe

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
ramainya...destinasi mana tu?

~ yus ~ said...

seronok tu...

yus pun dah lama juga tak mandi laut..

kali terakhir di Tg Balau...pertengahan tahun ini.

Nur-nba said...

Tq Ayu atas komen di blog Kak Nur. Tentu penat tu, berehatlah dulu. Senang2 nanti tulis la entri ke pantai tu.

Dalila Hamid said...

seronoknya...... lama x mandi laut...

Lelord said...

wah bestnya g berkelah ramai2

Izan Ishak said...

syoknya berkelah ramai2 ayu... kami pun last pegi kat tg balau bulan lepas...

alinac lover said...

pehhhh lama btoi main air laut ye kak

Along Maklong said...

teringat muda2 dulu.. pernah gak temankan anak2 pergi rombongan sekolah..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kalau sunburn.. mlm ni tepek je bedak sejuk byk2.

Yan said...

i takut sikit dgn laut. more to lake or water fall..laut rasa gayat..hee

Mama Janet said...

wah..mesti percutian yang best ni

Maya Mayana said...

ombak mana ni?

ombak tg leman ke?

bebudak memang pntg jumpo ayaq

IMANSHAH said...

saya pun nak balik kampung dan mandi pantai puas2

norhidana said...

bestnyer dia... bercuti2 main pasir yek... msti sernok kan sbb ramai bebeno tu rombongan nyer...

eelobor said...

5 tahun tak ke pantai??? huhuhu... lama gak tuh

wan nurul hezrina said...

nurul dulu suka laut tapi skang fobia..sejak kaki kena belit ngan obor2 dah serik.huhu

Panglima Muda said...

badai semalam

Fara said...

Syoknya! Tp Ayu, sana ombak tak tinggi ke? Skg kan musim tengkujuh?

mas saari said...

6 jam! lamanya... tapi mesti seronok kan?

azila said...

sonoknya p berkelah ramai2..tp kalo p waterfall lg best..kulit pon xsun burn..heheh.tp kalo 6 jam macam ayu ni..xtaulah.lama tu..heheh

noraliza said...

bestnye berenang2 di tepian pantai..hehe

Scarlett O'Hara said...

tak suka dilambung ombak.Fobia!

eiela said...

saya pun dah lama tak p pantai.