CITARASA RINDUAN

Monday, December 19, 2011

Siapa kata bersahabat dalam blog tak menguntungkan???


Salam malam isnin sahabat..
Tengok.. begitu sibuknya daku hari ini.. lewat malam baru sempat update blog.. hehehe

Itulah kan… saat berniaga memang satu nikmat yang berbeza, bila kita menguruskan sesuatu perniagaan.. susah senang kita merasai dan melalui sendiri…

Walau apa jua aset yang kita nak jual pastinya, bila kita mendoakan perniagaan kita maju.. Insyallah. Berkat sokongan keluarga dan sahabat handal, walau untungnya sedikit pasti berbaloi2…

Hari ini ku terima tempahan makanan.. syukur.. rezeki waktu musim hujan.. hampir 3 hari hujan tanpa henti, dikampung tercinta…



Gadget, yang ku tunggu dan ku nanti, dah lama mengharap, akhirnya dah sampai ke tanganku.. terima kasih buat blogger ini, tersenyum bila baca entry yang beliau tujukan khas buat aku, urusniaga secara online, (siapa kata, berkawan di dalam blog tak ada manfaat???) terbukti bukan?

Samsung Galaxy Note buat hadiah hari lahir suami tercinta pada 1 january 2012 dah kunjung tiba..

Terima kasih daun keladi buat syarikat DAC MOBILE SHOP, sangat puas hari dengan gadget tersebut..ku puji cara perniagaan yang dijual oleh beliau,  malahan keperihatinan beliau sentiasa buat ku terharu…


PS: perhatikan wajah aku yang berminyak, tanpa apa2 make up, dikedai aku sukar nak oleskan apa2 produk ke wajahku.. bior ori….. huhuhuhuhu, tapi aku senyum teramat kan??? Happy tu mengenggam gadget terbaru 



36 ulasan:

cik cek said...

WoW! bestnya ada Samsung Note lagi....:)

Citarasa Rinduan said...

cik cek--
ayu pun tersangat suka.. hajat dah lama dah tertunai.. tiba masa nak beri pada tuan badan.... heheh

diana said...

berapa harga nya ayu??..:p

Amy Syaquena said...

terima kasih kak atas entri ini dan terima kasih juga kerana berurusan dengan saya...alhamdulillah akak berpuas hati , lega dengar....thanks again ye sis...

Citarasa Rinduan said...

diana--
harganya?
molek awak deal sendiri dengan tuan badan..
yang pasti berbaloi2..

amy--
sama2 kembali dik...
yang lawak kan.. kak siap bagi upah kat posmen hari ini, dia datang bawa pesona tu, tak ada motor.. hahahha..
lawak...

Daddylicious said...

wah2 kemain lagi..hehe

Citarasa Rinduan said...

daddy--
wahh.. suka

azieazah said...

Nak hadiah gakkkk.. hehehehe

azieazah said...

Perniagaan online ni, salah satu saluran adalah blog.

Yang penting kena jujur dan berani. Orang nak tipu ada di mana-mana tapi kita kena cekal dan perkhidmatan kena tiptop.

Tak dapat beli, jadi tukang promote pun boleh...!

iz said...

hehe...samsung galaxy note..
teringin nak pakai..
tapi x sesuai.. =(
naik moto je..kena ujan..abis..

Citarasa Rinduan said...

kak azie--
wahhhhhhhhhhhhh kak datang.. i like

kak, ayu rasa syukur sangat.. kerana ayu bertemu dengan orang2 yang jujur..

moga ukhwal kita berkekalan.. amin

iz--
samsung galaxy note nie ada safety lah.. cover,,, macam2 kelebihan.. jgn takut if terjatuh atau tempias hujan..
hehehe

Fatin Mraz said...

hehe.. best nya la hadiah utk dia tuh..
tak rugi berbuat baik ni kan.. tak kira la bersahabat dlm blog atau di mana sekali.. =}

Citarasa Rinduan said...

fatin--
kak
setuju pandangan kamu..
moga ukhawah kita berpanjangan.. amin....
kak mmg suka hadiahkan material buat suami...
entah eik kenapa, mungkin sebab dia mmg teristimewa..

Acik Erna said...

ayu..senyuman ayu tetap manis..walau tanpa mekap.

Citarasa Rinduan said...

acik--
hehehhehe... agak2 kalau bersua ayu rasa senyuman tu tambah 2 kali ganda

qasehraihan said...

waaaaaaa....nak gadjet tu jugakkk..
cne nak beli tu ek??huhu
eh xseprais a..nak buat hadiah ke tu kak??hehe

gedek! said...

makin kerap la update belog...!

Citarasa Rinduan said...

qaseh--
hehehe.. dik, pi blog kak amy ya dik..
kak mmg akan beli hadiah yang dia nak.. sebab dah ada kes masa awal2 kawin.. kak beli dia tak pakai. menyesal.. heheh

uncle--
tak lah uncle. pasti seperti biasa ayu dengan cara ayu, update bila ada masa sahaja..

alinac lover said...

kak..jgn lupa donlod whatsapp.. bole kita msg slalu FREE je kak hehe

cikgu isza said...

bestnyer suami..
ayu tetap cute walau tanpa make up

Teenager Housemaid said...

wahh..bestnyee..:))

logorithm said...

Wah... En. Suami = new year baby? Bestnya harijadi = cuti umum negara. Hehe...

Naper Cik Ayu tak simpan dulu kasi surprise En. Suami pada 01.01.12 nanti? :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

[10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

[U] Promosi Hebat! Jimat RM0.00!

eelobor said...

besday aku dah tak lama.... nanti kalau teringin nak bagi apa2, jangan segan silu order ngan amy yer... nanti terus jer pos kat alamat umah aku. hihihihihi

ibundo said...

bundo pun mengidam nak benda ni hehe..

akuzle ayu said...

ayu, sy sokong tajuk ini...

Sharifah Nadzarah said...

betul tu ayu..mmg menguntungkan bersahabat dialam maya ni...kita dah dapat kalendar dari ayu semalam...insyaallah hari ni nak n3...tqvm ayu...
frenz 4ever...

norhidana said...

untung mmg untung kak... dana pun untung kenal ngn akak... heheheh

ingtkan td gadget baru utk akak... rupenyer tuk en zalie... wah2 best

~ yus ~ said...

Wah! Mesti cik abang suka ni..:)

mama maman said...

seronok cik abe dpt hadiah dr ayu...:)

ayu tak pakai apa2 mekap pun dah lawa.. manis je..

Hanis Azla said...

tak bermekap pun still masih cantik.. bila tangan memegang gadget baru semakin berseri2 jadinya.. bestnya..

Gee® said...

hamboii...!! sukanya dia....

Scarlett O'Hara said...

1 Januari?La... sama dgn birthday saya... :D

Pok Amai-Amai said...

Ayu, minyak2 licin pun...tp ayu gitu!

Kella said...

wah... best nya kak!! bertuah la empunyabadan yang akan terima hadiah tu... =) senyum sampai ke telinga la...

wan nurul hezrina said...

wahh beshnyer..amy ek yang jual?=)

Huda said...

wahhh, mesti en zalie suka..saya yang nengok gambar ni pun dah teruja sangat niii..:):)