CITARASA RINDUAN

Friday, December 23, 2011

Tengah sakit dihulurkan POPCORN??? eikkkkkkkkk


Dah lah staff nurse kat klinik gigi tu eksyen (eikkkkk..kalau tengah sakit gigi, semua serba tak kena)… so, doctor tak ada sebab meeting, staff pun tamo bagi ubat sebab takut ingkar arahan doctor. Alahai serba tak kena kan kalau sakit gigi nie, nak jer aku kata.. baik tutup je klinik nie.. hahahhaha)

Terus pi farmasi, Aku beli jer ubat tahan sakit dan ubat urat sebab kata doctor kat farmasi tu kata, urat gigi geraham aku sedang mengalami masalah dalaman.. adoi..

Tambah parah lagi bila En Zalie habaq teringin nak makan ini………….




Wahhhhhhhhhhhhhhh!!! Sabor2….nak marah tak boleh suami tuuuuu

Alhmadullilah sihat dahhhhhhhhhhhh.. terima kasih kawan2 doakan aku, siap komen yang membuatkan aku hampir nak menangis.... Maaf sahabat aku tak sempat nak BW semula ke rumah korang.. 


************
Sebab dah sihat, nanti bolehlah temankan suami hantar MIL ke Bandar baru uda. Ada majlis kawin kat sana hari sabtu (esok lah tu)…

Memandangkan ada blogger ehem2.. nak bermalam rumah aku, aku pi esok jer… jeng2.. siapalah tuuuuuu, tungguuu



PS: lauk santapan hari ini, aku masak tapi tak berani nak makan banyak2.. risau gigi buat hal lagi.. Ayam ungkap, peria katak bergoreng, ikan masin kurau berlada dan ulaman.. jemput makan semua

(gambor aku malas nak rotate.. hehehehe jangan teleng ya kawan2...)



19 ulasan:

nyanyisunyi said...

salam syg ayu..

dah ok?alhamdululillah..
jgn dibuatnya sakit gg ni..buat apa pun semua tk boleh..kena pulka anak2 berlari2 depan mata mau menjerit rasanya..

Isteri Encek Bard said...

KAKA SEDAPNYER POPCORN TU... DULU SLELAU BELI KAT PASAL LAMBAK (BAHASA ORANG JOHOR)

Kalamhati said...

salam ayu..
lama tak jenguk blog ayu..rinduu

Sharifah Nadzarah said...

aduhai...sedapnyer lauk....
kalau sakit gigi..mmg takut ayu nak makan...nanti sakit semula....

Pok Amai-Amai said...

Sdpnya lauk Ayu tuhhh!

Untung Encik Zalie...Hiks~

Kakzakie said...

Bukan kakak ke yg nak bermalam kat rumah Ayu tu? Hihi... secret ye Ayu... malam ini koling-koling ye...

Papa Mifz said...

siapakah gerangan blogger itu...

JunAina said...

K.Aina pun masih sakit gigi tapi keraskan hati. Nak cabut sayang pulak, bukan nak tumbuh gigi baru dah...

norhidana said...

heheheheh.... hehehhe sbr kak... nurse tu konon2 menurut perintah.. nsb lah akak dpt gk ubat kt farmasi tu yek... yelah kak,,, kadang urat gigi tu yg skt dulu... dia saja bg hint2...

miloais milo said...

dah makan ubat eh???
sabar ye ayu...

juadah lunch menambat selera betul...
ada ulam tu yg iols suker!

YaYaNsMuM said...

Argh!tidakk...yayansmum pn skt gigi gak 2 hari lepas...huhu...mmg serba tak kene...my son pulak mcm tahu2 je, ni la masanya dia boleh buli ibu dier...haha!sabo jelah...(^_^)

diana said...

dah ok ye??
boleh la tidur nyenyak..:)

ieda said...

ekekek dah sihat kan ..
hurmm lepas nie leh try makan popcorn lah ayu :)

ISZA said...

kalau sakit gigi.. ada orang buat pasal.. memang rasa nak gigit jer..

kakchik@ella said...

Alhamdulillah .. Ayu dah sehat.

Arizakiah said...

Aduh...kalau sakit gigi memang nak marah orang sesaja....

logorithm said...

Hmmm... dah lama tak sakit gigi. Mintak dijauhkan. :-P

Mak I kata sakit gigi nih lebih sakit daripada sakit nak melahirkan anak? Betul ker?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Makan taik

[U] Deretan rumah kedai yang paling hodoh di Malaysia!

[U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

Woofer Storm said...

sakit gigi memang tak tahan tu.sbar ye..tak tahan lagi,cabut je ,hehe

#siapa la ye gerangan blogger itu..jeng3

Cikgu Ma said...

sakit2 tp masak sedap tu...hehe

bonggol unta yang ada di mana-mana