CITARASA RINDUAN

Thursday, December 29, 2011

Blog Citarasa Rinduan pemenang Anugerah EKSRAVAGANSA 2011


TERHARU sungguh aku dengan anugerah ini…

Terima kasih buat penganjur anugerah ini buat blogger Awie Omar, syukur.. ku hanya berblog untuk berkongsi kisah ceritaku, bagiku tiada yang menarik namun.. bila aku diberi anugerah ini… 100% hatiku berdetik… bahawa setiap pekerjaanku selama ini bukan sia-sia…


PS: terima kasih buat semua pengunjung yang sudi membaca coretanku, walau selalunya aku kurang BW kerana sentiasa mempunyai pekerjaan yang tetap di alam nyata..


20 ulasan:

Kella said...

kak ayu memang hebat! =)

Kella said...

1st komen! best!

Citarasa Rinduan said...

kella--
terharunya kamu singgah.. terima kasih sayang

Awie Omar said...

Tahniah kak. Terima kasih sebab menyokong anugerah ini. Terharu juga ni isk isk isk entri akak ini ibarat 1000 komen awie dapat. Sama sama kita support kawan untuk kebaikan bersama.

Citarasa Rinduan said...

awie--
sama2 kembali dik.........
sangat suka.. penghargaan yang banyak membuka mata..
walau tak bersua, kak tahu kamu mmg baik hati.. berjasa buat blogger yang lain..
tahniah

jeBateja said...

uikk kak....apa lagik kak...kenduri mee bandung lah...ahakz...meraikan kemenangan...ahakz

NadiRah said...

akak!!!!!!!!!!!!
RINDU!!!!!

cik cek said...

Tahniah!....:)

Lelord said...

tahniah ayu

kasih suci said...

tahniah sis...

tunz said...

tahniah!!!moga dgn berblog akan memberi manfaat kepada kita semua

Sekamar Rindu said...

salam.....kak,

sekalung dan setinggi-tinggi tahniah pada akak...bukan calang2 juga nak menang...hebat kak..:)

sr tumpang gembira..:)

Cikgu Fikri said...

tahniah kak..
terbaeklah blog akak..
mesti akan jd pmbakar smgt utk akak terus berblogging kan? :)

norhidana said...

wiwit...taniah kak...

eelobor said...

hehehehe....yang pasti blog CR memang aku selalu baca. tak mustahil & ko memang layak dapat anugerah tuh

ieda said...

tahniah ayu
x terkata sebenarnyaaaaaaaaaa :))

chikadakbiru said...

salam kak ayu...tahniah dr saya..semoga lebih gempak lg pd thn 2012 hihi

Rai said...

tahniah ayu...caya lah...kami nak jugak nanti..aim 2012 punya..hehe..

Yatie said...

Tahniah Ayu, akak tumpang gembira dan berbangga dngn wanita secekal dan setabah Ayu...mmng Ayu layak menerima penganugerahan ini..

Tinta Emas said...

Tahniah ayu...semoga menjadi semangat untuk terus mencurahkan idea di sini...