CITARASA RINDUAN

Friday, December 16, 2011

Perkahwinan GAY rakyat Malaysia diluar Negara ?


Astafirullah, jika benarlah apa yang ku baca tentang entry tersebut..

Maka, ku buat kesimpulan.. semakin pincanglah islam dimata dunia??


Benarkan pasangan GAY itu berkawin??

Benarkan lelaki yang berpakaian baju Melayu itu berasal dari Malaysia??


PS: klik blog INI untuk keterangan lanjut.. aku cuba google lelaki melayu tersebut, rupanya inilah Ariff, pelajar tajaan PETRONAS yang hilang. Berita tentang kehilangan beliau, sila klik SINI

10 ulasan:

Lelord said...

aduhaiiii

Izan Ishak said...

nauzubillah...melayu tu!

mysara said...

apa la nk jd..
bdk terpelajar lak tu...

Acik Erna said...

Astaghfirullah..dunia akhir zaman..

Cheq Sue said...

masyaAllah...betul ke ni Ayu...depa ni x ingat dunia ... x sedar diri dok menumpang, agaknya nak menongkat langit...

Cik Eka said...

kesian kat mak ayah dia..terpaksa menanggung hutang...huhu

Daddy Ziyyad said...

yup, saya ikuti kes ini dari berita yg parents dia ceri dia sebab kena saman dek Petronas, rupa rupanya anak dia tak habis belajar medic sebab jadi gay. Siap ada wikipedia dia, cuba gi baca

eelobor said...

andailah betul seperti didakwa... simpati pada ibu & bapa serta keluarganya

Tinta Emas said...

Memalukan....betul2 memalukan...

Rumah Kuning said...

na'uzubillah.kesian makbapaknya.