CITARASA RINDUAN

Saturday, December 3, 2011

Sabtu nan sukar, Happy Birthday buat beliau...

Berhadapan dengan pekerjaanku, Nampak senang.. namun itulah cabaran yang seringku hadapi..
Pekerjaku tak hadir, masalah pembekal bahan mentah.. masalah pembekal air batu, masalah yang asyik sama.. sentiasa berulang..

Bukan nak syer tentang kesemuanya, sekurangnya ku rasa lega bila dapat luahkan apa yang terpendam…
Eh!!

Apa yang ku merepek nie… jom, ucapan selamat Hari lahir buat blogger kak yatie, (sinar kehidupanku), blogger yang ku kenal sejak beliau di rantau orang lagi.. dan akhirnya kami rupanya ada ikatan persaudaraan..



Buat kak Nor Hayati Ramlan, semoga kamu diberi kesejahteraan yang baik2.. disamping suami dan anak2 tercinta..

PS: gambar dari google, dan untuk sesiapa yang menyambut hari kelahirannya hari ini termasuk anak bblogger eelobor iaitu Muaz.. May Allah Bluess u, moga menjadi anak yang soleh..Amin …

~~selingan, tak dapat BW ke blog kalian.. tapi anda2 semua diingatanku… Terima kasih kerana sudi singgah ke blog Citarasa Rinduan

10 ulasan:

Yatie said...

Assalamualaikum Ayu adikku,
terima kasih atas ucap selamat hari lahir buat akak...gembira dan terharu..walau Ayu busy masih sempat lagi meluangkan masa utk n3 kali ni..jasamu kukenang...terima kasih sekali lagi..

Yan said...

bila diluahkan tu ayu, sekurang2nya release sikit beban di kepala...

Citarasa Rinduan said...

kak yatie--
waalaikumusalam..
sama2 kembali kak..
ayu balik sekejap ke rumah..
mandi.. sekejap lagi ke citarasa rinduan, sebab suami ayu pun belum berehat..

tak apa, untuk kakak khasnya..
semoga kak berbahagia selamanya..

kak yan--
memang lega. syukur... kerana sentiasa ada sahabat di sekeliling yang memahami

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..selamat hari lahir sekali lg kak yatie..muahh


kak ayu..sabar ye, dugaan betul ada pekerja camtu.huhu.lori ais tu pancit ke kak?nak kena bakar betul asik buat hal tiap mggu.huhu

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Masalah yang ada elok diluahkan supaya tak bersarang dalam hati...

p/s: happy birthday kak Yatie..

Menghitung Tahun | Teratak Usang

insan_marhaen said...

itu bezanya menulis blog dari menulis di facebook.

apa pun, mana ada kerja yang tidak berdepan dengan masalah. yang membezakan, bagaimana kita menerima permasaalahan itu.

Acik Erna said...

Ayu..alhamdulillah..bilah dah ,enulis disini..dan ayu rasa lega..
mebuatkan ayu boleh bertenang untuk menghadapi masaalah yang sentiasa datang dan pergi..

Mak Su said...

luahkan aje ayu kalu ada masalah, takut jadik penyakit kalu dipendam

Izan Ishak said...

happy besday buat kak yatie..

macalah dgn pekerja mmg takkan selesai kan ayu... bykkan sbr ye...

LiFe KaMi said...

ramai sambut hari jadi yer.. selamat hari jadi juga buat kat yatie, semoga panjang umur dan happy selalu..:)