CITARASA RINDUAN

Wednesday, December 28, 2011

Yang ini pula siapa yang search?


Pernah diblog aku ada yang cari gambar bogel blogger popular, aku mampu tersenyum sahaja.. macam2 hal 

21 ulasan:

gadisBunga said...

hahahaahaa mengong betul!!!

Isteri Encek Bard said...

SAYA PUN NAK WAT ENTRY KEYWORD GAK KAK.. HIHIHIHI

Sharifah Nadzarah said...

hihihi...sape la tu ekk..
klu nak tgok sgt jgnlah search kat blog cam kita ni ekk..
weng btul diaorg ni...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ciss

bersama kak Es said...

sumpah bukan kak Es okeh 0_o

lieynanilaz said...

hampeh!!..

JunAina said...

hahahaaa...kadang2 benda2 macam tu boleh buat kita senyum sendiri.

Acik Erna said...

Ayuu..he he..salah alamat dia orang tu..

abah khalisha said...

ahahaha..kt blog abah ramai yg cari pasal datrin ghairah, maria farida seksi dan gay..hehehe

~ yus ~ said...

ayoyo...hihihi

Izan Ishak said...

hehe... senyum ajelah ayu...

mas saari said...

takde kejelah tu...

IMANSHAH said...

erk, malu ai

Mat Gebu said...

Pitammm >__<.. ayu kat blog saya pun ada satu yg sangkut dulu.. mula2 nama perempuan..lepas tu kan ada "lubang tiga"....hahaha, kalau ingat2 nak tergelak...bongok tau yang cari tu..

jemarisuri said...

hehe, yg camni pun ada..huhu

ayu camne nk tengok org cari apa kt blog kita ek, JS msh buta it. hihi

kakcik said...

Apahal la pulak! (~_~)

ISZA said...

tutup mata sebelahh :p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak de benda lain nak search kot..mcm2

al-lavendari said...

memang otak orang tu dah senget !

delarocha said...

bukan saya... haha

eiyzniey said...

Hahaaa.spe laaa tuu kannn