CITARASA RINDUAN

Thursday, December 29, 2011

Aku layan tentang DHIA gara2 blogger hensem tu!!


Nie semua gara2 bujal yang agak emo dengan drama ini..

Bila dia tulis entry macam ini, malam tadi aku kembali layan drama TENTANG DHIA, eh.. buat bujal, malahan kawan2 lelaki yang suka layan drama ini.. jangan marah2.. jangan emo2.. malam ini episod last tau!!!




Jom, kita layan episode akhir selepas solat maghrib dengan mengunyah putu bambu dan putu piring.. hehehhehe..

PS: bujal, kak makan untuk kamu ya, sebab gigi kak dah baik.. eikkkkkk

27 ulasan:

Lelaki Ini said...

saya hensem..
tapi sy tak tgk tentang dhia
ahaks!

mysara said...

xsabar nk tengok! hehe

JunAina said...

Dalam geram dgn lurusnya Dhia dan tak logiknya cerita tetap nak nengok endingnya.

lieynanilaz said...

malam ni ending...sama2 tengok dan lepas tu agak2 ada ke yg nak buat sesi lepas geram andai endingnya x masuk akal..kihkih..

Daddylicious said...

haha benci ah tengok cerita tu rasa nak bako jer tv kat rumah tu...

abah khalisha said...

hari ini episod last ke??ye eh???hehehe..bukan abah j tanya..nak inform kt wife je tau

Sharifah Nadzarah said...

ayu!!!!!nak putu bambu!!!!!

logorithm said...

Hmmm... tak layan Tentang Dhia. Dhia tuh siapa? :-p


Terbaru dari Logokoko:

[10PG] Kain pelikat Tok Imam tersepit kat celah punggung

[U] Nombor plat kereta yang cool tapi HARAAAAAAM!

[U] Merry Christmas 2011

maszmadi said...

wah putu piring..... saya suka, saya suka

mas saari said...

saya pun geram tengok kak! tapi biasanya saya record, layan lepas kul 8...heheheee

cik cek said...

Cik datang ni bawak bingka keledek...meh kita makan sesama...:)

Nadia Nadiana said...

Seriously tak pernah tengok cter tu spjg duk UKM nih... Tapi kalau cter Tentang naDhia layan la..
Hehehe.. ^_^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

emo jerk tgk citer tentang dhia ni tau..
sakit hati tgk mak zikir yg jahat sgt tu..eh2..kan dh emo..huhu

Kakzakie said...

Dah habis cerita Dhia nie tak mahu tengok lagi tau... lepas maghrib panjangkan sikit wirid & doa... moga yg indah-indah terlaksana bak impian yg terpendam lama...

Kakak nak putu piring tu hihi...

wan habibah said...

tentang dhia blh tahan lagi.. tp putu bambu tu yg tak blh tahan.....

sahromnasrudin said...

dh final???

Kella said...

mesti mahu tengok! tunggu je bila balik rumah..
tapi betul cakap kak zakie tu.. gara gara citer dhia ni.. kita sokmo terkejar kejar time solat... ralit dengan duniawi... hmmm

Pok Amai-Amai said...

Sy tak terpikat dgn Tentang Dhia tp sy terpikat dgn...putu bambu dan putu piring?

Sedapnya!!!!

Rindu putu piring Johor yg berwarna kuning!

norhidana said...

apa lah akak nih, tntg dhia tu kul7, akak dh tayang putu bambu ngn putu piring tu skrg nih... msti dh abis dh masa dhia nnti... :P

tak sbr nk tgk apa jd kt mak zikir yg jht tuh

bujal X said...

saya hensem~keh keh~

wa khairul onggon said...

hari ni episod akhir.. saya mesti pileh! :)

Nur-nba said...

Tak mengikuti sangat drama ni.. Wah sedapnya putu bambu dan putu piring.. Nak satu Ayu... :)

ieda said...

akak tgk sekali dua je dik huhuh

gadisBunga said...

bujal hensem? heheh!

eelobor said...

aku suka ayat ko.... layan tv selepas solat maghrib. tapi ramai yang leka & lalai kut......

[PCL] said...

tetiba je mamadiana masuk bilik dengan mata berair...sob..sob.. sedih la tue..

Papa Mifz said...

wife papa mifz nangis2 tgk citer dhia nih..hehe