CITARASA RINDUAN

Thursday, September 9, 2010

DEKO BERSAMA _ _ _ _? menjadi ker tidak?

Assalamualaikum, salam aidilfitri,,,,esok hari raya…..yahoo….peeh..berkobar-kobar ko aku nak sambut raya, tapi….dalam kegembiraan meraikan aidilfitri…untuk tahun ini perasaan yang aku lalui amatlah berbeza dari tahun sebelumnya..

Itu akan ku kongsi dengan kalian untuk entry berikutnya..

Sebelum tu, sajer lah nak tayang make over umah ibunda yang ku lakukan selasa lalu…..

Sebenarnya ibunda aku nie, kalau tak bertemankan aku tiap tahun…alamatnya tak berayalah dia…apatah lagi nak menyerikan suasana rumah untuk perayaan..kiranya aku nie, penyelamat untuk menyerikan dia termasuk umah ibunda….

Itu yang antara aku dan ibunda hubungan kami amat rapat berbanding adik beradik lain….

Jom lah…korang lihat sendiri ruang tamu yang telah di deco oleh aku ke atas ruang tamu ibunda di kampong, Mersing, Tenggaroh..

Sebelum








Selepas






Amacam….ada perubahan tak?,,,,,hehehehehe….korang yang mana nak puji tu…puji cepat-cepat…mana yang tamo puji tu..diam-diam udahlah ya…hahahaha…

Tapikan nak bagi kreadit kat ayahanda yang turut membantu mengangkat perabot,….dan adikku sharul, yang bantu meletakkan semula perabot last minit…walaupun lambat, bolehlah..maklumlah..time tu aku dah nak pengsan……..penat oooo…..

PS: salam…aidilfitri kekawan….0-0….(eik, ingat bola ker?) maaf zahir dan batin ya…..

3 ulasan:

Lelord said...

ekekkeke akak ni baru nak kemas umah...xde deko2nya..kuih raya pun xde, masa sgt suntuk...raya kelima dah balik qatar

Nur Hawa Mohd Zin said...

nice kak!!! serious....cantik...deco dengan eric ke? heheh

cikgu isza said...

cantik.. saya tak buat apa2 pun..
:(