CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 15, 2010

RAYA VERSI AKU PART 8-GAMBAR DI KAMPUNG F TENGGAROH

Salam....

Hari nie, dah start mengemas kedai CITARASA RINDUAN...ramai customer dah mula bertanya bila nak buka kedai?...

Untuk soalan itu, aku belum ada jawapan...4 orang pekerja jer,,awal-awal dah balik kampung mereka....nampak gayanya kami berniaga minggu hadapan jer..sekarang nie layan saudara mara yang berkunjung....


Ini pun ambil masa sikit berblogging..sajer nak tayang kt korang gambar semasa aku beraya semalam 14 September 2010...untuk entry tersebut sila klik sini

Jom.....
Abang Long ku....
Sempat update Facebook,, time nie sedang menunggu kedatangan bakal pak Tam dan keluarganya dari Pahang


Ini lah rupa Pak Tam, minta ampun yer,kak Ngah ganggu kamu sedang bersantap..... Pak Usu pun siap duduk rapat...baik ada makna je.......



Posing bersama Pak Ngah, Ibunda, Uda dan Pak usu. Alhamdullilah Pak Ngah semakin pulih...


Bersama mak saudTebalara dan pak saudara dari Senai, semua cosinku masih solo.....nak kenal....sms jer...

Sebelum aku pulang ke rumah, mak mertua dan ayah mertua datang berkunjung...rezeki mereka, dapat menjamu soto yang dimasak oleh uda


PS : Semoga ada masa, dapat balik kampung semula...

4 ulasan:

eqbalzack said...

seronok bila kumpul ramai2 mcm ni kan?

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang ee

alhamdullilah...seronok dapat balik kampung...

sekarang nie dok beraya dengan bawang, lada kering,halia....

hehehe

Black_roses92 said...

best raya bila dapat kumpul ramai2..lagi2 kalau family yang ramai member... riuh.. hehe..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam black roses

salam ziarah ya.....
member adik sis mmg ramai..tapi sis tak jumpa lagi...mungkin depa beraya lain hari kot..

selamat hari raya