CITARASA RINDUAN

Monday, September 20, 2010

SEBAB AKU TAK TERIMA DIA.....


Kadang kala aku terpikir…bila kita nak sangat dengar kabar dari sahabat lama..perasaan membuak-buak, sampai apa yang kita lakukan tak kena..nak jumpa sangat..nak lebih rapat….macam-macam pekara yang aku lakukan…

Sehingga, aku mencari nama penuhnya dalam FB, tak ada harapan…..aku cuba cara lain add melalui YM messenger dan Skype…tapi tak jumpa gak…dan akhirnya aku google..mana tahu dia ada blog…

Memang tak ada jodoh…aku tak dapat bersua dapat alam maya…kalau nak harap jumpa reality?....tak masuk akal…(aku tak tahu kat mana dia tinggal?)

Hinggalah minggu lepas dia add FB aku…perasaan aku masa tu?...

1. dah hancur lebur

2. dah menyampah

3. benci pun ada

4. berbulu lagi lah….

5. …………. (panas ati tahap gaban….)

Pasal apa aku beperasaan macam tu?....mana tak bengang….600 friends FB dia tu………………………punyalah lama aku mencari dia…rupanya dia jer yang tak ingat kat aku….

PS: aku lebih redha dia panggil aku sombong……..dari approve FB dia..

9 ulasan:

Black_roses92 said...

sabar ye.. ;)

Amy Syaquena said...

salam..

banyakan bersabar ye..

amy datang singgah sini sambil follow,jemput ke sinar raudah ye n follow me too

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak pe kak..kadang2 kawan je ramai tapi tak semua care pun...akak dah tahu nama dia kat fb blh lah usha2 nanti..

azieazah said...

Faham sangat perasaan AYU tu. Macam tak masuk akal jer, friends dia dah sampai 600, baru tingat nak add AYU. Sungguh tak patut, kan?

Takpa la AYU, sabar jelah. Ramai lagi kawan lain.

Pengajaran ni, sebab bukan semua kawan akan anggap kita sahabat dia, so kita jangan terlalu berharap tinggi pada kawan kita juga.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

black roses

sabar sangat..sampai terasa di dalam...so, senang citer tak payah approve...
heheheh

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam amy

tu lah dugaan bersahabat

terima kasih sebab singah ke blog cincai n beri komen...

saya hargai..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe

kak pendingkan dulu

malas nak tambah sakit dijiwa....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sis azie

sis sangat memahami apa yang ayu rasai..sunguh beruntung ayu dapat sahabat seperti sis

itulah masalahnya kalau terlalu mengharap orang jadi sahabat...walhal...dia tak pernah fikirkan kita

setahun ayu cari dari FB...macam2 nama ayu search.....sedih sangat..berakhir macam nie

phreak id said...

At least jumpa dari langsung tak jumpa. Just approve dan tengok apa reaksi pertama dia..

Jangan 2-2 pihak buat bodo sudah la ye.. :)

>>My Latest Entry<<
Dimitar Berbatov 1st Hattrick With Manchester United