CITARASA RINDUAN

Friday, September 24, 2010

MELAYANG-LAYANG MACAM ANGIN........

Assalamualaikum…salam pagi jumaat…aku mendoakan korang sentiasa di redhai oleh Allah dan diberi kesejahteraan..amin

Hari nie, jadual aku tak berapa nak padat…hanya nak services storm kat kulaijaya….

Ada sesiapa yang kenal ngan aku?..jom beraya di MD, aku belanjer….korang yang kena bayar sendiri…boleh……?

Karang aku syer ngan korang pengalaman aku yer, nie lagi kira-kira berapa duit kena keluar……..wa….banyak wooooo ( dah 3 bulan tak services, sure banyak kena ganti)….dah lah rotex dan insurans mati awal bulan oktober….melayang duit…..sabor jer lah

PS: minta-minta berkat hari jumaat…aku dapat diskaun time service nanti…amin…

5 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

take care ye kak...hehehehe

kella said...

InsyaAllah.. kak ayu kenyit kenyit mata sikit, layu dia nanti terus kasi diskoun! wahhh... best nya pakai storm kan? kita memang teringin giler nak bawak kete besar2 ni, paling teringin nak bawa 4wd yang bawak masuk utan tu, redah utan, redah sungai! ohh i like.. tapi cam dah tak jumpa peluang seperti itu lagi kot..

apa pun kita doakan keberkatan Hari Jumaat ni, kita semua mendapat rahmat dariNya.. Amin.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe" terima kasih

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella

alhamdullilah..dapat diskaun..ikut nasihat kella...hehehe

eik...inysllah...kalau ada keyakinan dan niat....mesti boleh....

mana tahu bersua...kita akan bagi awak pandu yer...

sayang awak

EiJa ZaQuaN said...

hehe..biasa la ayu..kalo benda yg melibatkan kereta mmg byk la yg bakal melayang..

asben eija pun br semalam servis kereta ngan repair kereta..melayang RM 400 lebih..hahaaha..my asben kata abis bonus RM500 utk kereta jerk..huhu..