CITARASA RINDUAN

Monday, September 6, 2010

JELAJAH BLOG AIDILFITRI BERSAMA CITARASA RINDUAN


Assalamualaikum...lewat malam nie, sempat lagi buat 1 entry...nie entry yang amat penting tau...jom pakat ramai-ramai kita join jelajah blog aidilfitri yang ben ashaari buat nie...

Mudah jer,,, tak payah nak pening kepala..korang ikut jer syarat yang dia buat, janji....hari raya kita akan diraikan dengan suasana yang amat meriah, sebelum kenal dunia blogger nie jumpa sahabat dan keluarga dalam dunia reality jer...sekarang dah ada blog...senang diorang nak tahu cerita sensasi sempena aidilfitri yang kita raikan bersama keluarga tersayang, tak gitu?...kan..kan....

Syarat-syaratnya mudah jer:-

  1. Header blog Ben ashaari-DONE
  2. Tajuk - JELAJAH BLOG AIDILFITRI BERSAMA -DONE
  3. Kad raya online berserta ucapan raya ..Boleh buat sendiri kad .. lagi kreatif lagi bagus..-DONE
  4. Biskut raya untuk hidangan tetamu ke blog anda ( sila google dan jgn lupa beri kredit pada pemilik gambar tersebut )-DONE




Sebelum tu nak ucapkan salam aidilfitri kepada semua pengunjung blog CITARASA RINDUAN,
Mohon kemaafan andai selama ayu berblogging terkasar bahasa, maklumlah...semua manusia tak lari dari kesilapan...maaf zahir dan batin

Akhir kata SELAMAT HARI RAYA, berhati-hati di jalanraya.

IKHLAS DARI
http://ruhayurazali.blogspot.com




Untuk lebaran ini, biskut raya Ayu tak dapat nak tunjukkan kat u all...maklumlah belum siap lagi..tapikan....untuk popia serunding nie memang ada dirumah untuk hidangan di hari lebaran nanti....
Ayu order banyak sikit..khas untuk open house ke 4 nanti...bersamaan 13 hb september 2010
SILALAH JEMPUT KE RUMAH...



PS; Cepat join edisi aidilfitri ini, sure korang puas hati...berbaloi-baloi...........

6 ulasan:

azieazah said...

Yup, Kak Azie pun buat jugak...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis azie

tak rugikan....traffic up sungguh sahur tadi..hahahha

SYaMiLa said...

tu la kan..mmg traffic up lps en ben up entry tu...he3...

~~~ jom join giveway ~~~

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

syamila..

terima kasih singgah sini..

insyallah kita jalan-jalan ke blog awak..

fanadz said...

sedapnya popia tu..:)

misz myza said...

Selamat hari raya diucapkan.. maaf zahir dan batin..