CITARASA RINDUAN

Thursday, September 2, 2010

SEPAKU.net? APA KAITANNYA DENGAN CITARASA RINDUAN?



Sebenarnya entry nie dah lapuk. Tapi, nak gak kongsi ngan korang….nie tentang sepaku.net atau sepaku.hosting, korang kenal tak siapa sepaku tu?...

Macam best bunyinya…tapi memang reality….sepaku nie wujud dalam dunia blogging…aku rasalah sapa-sapa yang otai…dalam domain atau hosting dunia blog faham apa yang sepaku.hosting tu dok dalam dunia maya..dengor-dengor sepaku nie gile RM….masyukkkk…

Yelah..sapa lah kita kan?....blogger cincai jer. Kalau ben si blogger pricisan…atau cik mat si blogger masakkan….kiranya si sepaku nie otai kot….kot…..kot….

Alah..malas lah nak leter panjang-panjang..nie aku nak tunjukkan salah satu perkhidmatan selain yang dibuat oleh si sepaku tu…

Nie hah!!! Kat bawa nie


Tara………

>
>
>
>
>
>
>

Tara……..

>
< < <>
>
>
>
>
>
>
>
>
>




Dia supply kuih popia dan kuih siput daaaaaa……………

Yang pasti memang sedap….bebaloi buat kuih raya.....


PS: jeling-jeling dia ada talian darah ngan aku………….

8 ulasan:

EiJa ZaQuaN said...

hehehe..igt kan ape td..sekali kuih popia gulung daa..terus terasa cam nak mkn serunding popia la pulak..huhu..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

eija...mmg popia serunding tau

ayu ngapp.......depan tv sampai tak sedor 1 balang abis...

hahahah

alinac lover said...

alamak..tergugat ni..nk mkn jgk..nyum2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alinac...

beli jgn tak beli...murah jer

Lelord said...

adehhh sedapnya

azieazah said...

Wahhh popia comel ni kalu dapat sebalang, makan sambil tengok tv, tahu-tahu abih sebalang sorang.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lelord,,,

makcik ayu yang masak tau....murah jer rm 12 setengah kilo..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis azie

dah abispun sis...sebalang ayu kerjakan..hahahah