CITARASA RINDUAN

Monday, September 27, 2010

TERIMA KASIH KAT SEORANG BLOGGER -SUDI BERTANDANG KE RUMAH BERHARI RAYA-

Selamat malam isnin, terima kasih aku nak ucapkan pada sahabat blogger yang rajin singgah blog cincai sepertiku nie, dan rajin meninggalkan komen,,,aku nie,tak derlah blogger yang aktif pun..hanya suka nak luahkan perasaan yang banyak berkisarkan pada kehidupan aku seharian dan kisah di CITARASA RINDUAN

Sabtu 2 minggu yang lepaskan aku ada share tentang seorang blogger yang tampan yang sudi bertandang ke rumahku….namun, aku belum ada masa untuk berkongsi dengan korang..

Ikutkan jadualku..memang padat, namun mengenangkan ada sahabat yang sudi menerjah kerumahku…aku alu-alukan kedatangan beliau dan sahabat-sahabatnya..Terima kasih diatas kesudian beliau beraya kerumahku..maaf andai kurang layanan dari kakakmu ini…


Bukan sorang tau….berempat lagi…yang penting lelaki…hehehehe….kalau dah kata tampan..of couse lah blogger lelaki, tak gitu?

Jom, bagi membuktikan beliau sudah menerjah ke rumahku,,aku selitkan wajah beliau dan geng-geng upin ipinnya……..jom…layan..


Yang mana satu blogger tersebut?...korang cari sendiri..Pada yang dah bersua dengan beliau pasti mengenali....

Dalam dunia blogger? Beliau ialah Blogger ayie Johor…yang penting masih single, rajin menghubungi blog aku untuk menanyakan kesihatan en zalie, Seorang blogger yang amat cool dan senang berkomunikasi dengan beliau

PS: Asalnya,nak buat entry tentang kesudian beliau beraya kerumahku ..namun, sebelum perancangan ke rumah cik mat gebu, beliau menegaskan kehadirannya untuk join beraya bersama-sama Ben, Zila, Ummi dan Sue ke sedenak. Entry beraya ke rumah cik mat gebu klik sini

Aku hold dahulu entry ini, ingat nak share sekali dengan entry ke rumah CMG…namun, tak ada jodoh…beliau tidak dapat menghadirkan diri..ku doakan beliau sejahtera selalu…maaf atas kelewatan entry ini untuk ayie johor.

11 ulasan:

Lelord said...

pheewettt....wah best la yek leh jumpe geng upin ipin...eh geng blogger

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lelord...

tahun depan kita jumpa pulak yer

CT said...

fuyoooo...tima tetamu...kita nk datanglah camni...hehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

ct...dialu-alukan..but..habaq awai2 tau..jgn mai terjah jer..karang tak merasa mee bandung kulaijaya...hehe

azieazah said...

AYIE pun rajin jengag blog Kak AZIE, so kiter pun tingin nak jumpa dia...hehehehe

Nanti kalu ke Johor, mesti cari AYU dan dia lah...

azieazah said...

Ralat: jengag = jengah.

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis azie

insyallah, amin....nak sangat bersua kak azie

tapikan..kalau dah nak jumpa ayie...kena jumpa ayu gak..hehhe..ayu suka dengan kak azie...

banyak bahasa indah yang kak gunakan...

Sari Yusa Ibrahim said...

mcm kenalllll........ ermmmm

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis sari

hheheheheh....hebat kan blogger ayie

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Semoga ukhwah berpanjangan... lama betul tak jenguk blog Ayie sejak dia tukar blog address ni..

Nur Hawa Mohd Zin said...

semoga hubungan blogger di alam maya akan diteruskan di alam nyata kan kak