CITARASA RINDUAN

Friday, September 17, 2010

OPERASI SEMULA SELEPAS CUTI RAYA

Assalamualaikum…salam malam jumaat….

Sorry lah yer, lambat online…sibuk menguruskan persediaan berniaga semula…untuk itu dengan segala sukacitanya, aku ingin mengumumkan, CITARASA RINDUAN akan beroperasi semula pada:-

SABTU :18 HB SEPETEMBER 2010

DARI : 7 PAGI-6 PETANG

Waktu operasi dipendekkan dari 11malam- 6 petang, disebabkan kekurangan pekerja…

Untuk pengunjung setia CITARASA RINDUAN, untuk sementara waktu menu makan makan tiada disediakan…

TERIMA KASIH

PS: satu badan bau halia, bawang merah, bawang putih dan lain-lain..laptop pun dah lekat bau macam tuan empunya….adeh…

9 ulasan:

cikgu isza said...

salam ayu,
dah mula sibuk yer..
macam tulah..
nak cari rezeki...

azieazah said...

Dah start keja balik dah ya?
Kak Azie Senin ritu lagi dah start keja. Kalu nak ikut hati, memang nafsu nak beraya tu sentiasa ada. Tapi keja tetap kena jaga juga.

aNa d'sKoDenG said...

wahh..dah setat enjin nampak??

EiJa ZaQuaN said...

nmpknya weekend ni disi dgn bekerja la ye..xpe..rezeki tu..

Mat Gebu said...

Biasa lahh, masa saya buat biskut raya dulu, laptop bau butter. siap ada semut lagi...erkk..

penjejak maya said...

salam,

selamat bekerja semula..

azlini said...

selamat bekerja sis.. hehe..

eelobor said...

Insya Allah, jika ke selatan akan cuba singgah....

phreak id said...

eh. 11pm hingga ke 6pm ke? ke typo 11am sebenarnya?

>> My Latest Entry <<
Astro Prima (Channel 105) = Channel Cerita Seram?