CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 15, 2010

SEKITAR MAJLIS PERTUNANGAN MEMEY DAN NORMAN HAKIM

Meriah sungguh majlis pertunangan orang kampungku ini pada 13 hb sepetember 2010Pada Jam 5.00 petang.....untuk Memey..selamat bertunang dan selamat melangkah ke alam perkahwinan..

Korang nak tengok gambar selainnya?...jom...aku skodeng pun dari blog abang Nas (edisi terjah TV3)...


Dah macam majlis perkahwinan ko...meriah dan grennn habis.....

Bersama dengan tuan punya tanah Abang Nas Ahmad, Kredit untuk abang Nas



Senyuman yang paling indah dari Norman Hakim,,,,
Secocok gitu...bagai pinang dibelah dua..sama-sama cantik dan menawan..

Zaman sekarang, untuk majlis pertunangan pihak lelaki dah boleh datang bertandang, time aku dulu..pihak lelaki sanggup sembunyi dalam kereta....adat kan...

PS: semoga majlis perkahwinan mereka, dilangsungkan di kampung tercinta...dapat lah orang kampung meraikan bersama-sama...

7 ulasan:

fatinliyana said...

Kahwin pun diorang kan

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

fatin..

moga2 ada jodoh kan...

Black_roses92 said...

moga diorang cepat kahwin.. ;D

kak, 4 madu la tajuk nye.. sje je.. agak best gak cite tu..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

black roses

oooo...4 madu...
minta2 dapatlah sis tgk movies y awk cdgkan tu...

heheheh

Sis-Lin said...

ermm..senyuman paling indah?? rupanya hantaran bini lama pun berhutang lg..hahahaha bt malu je kan..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis lin

adeh..ayu pun terkedu bila abby buat pengakuan mcm tu

siap dia sound direct kat memey..

saya tak terima dia sebagai mak kepada anak-anak saya, nak anak buat sendiri...

adeh.....

EiJa ZaQuaN said...

hehee..tu la pasalnya..kalo kita kat tempat abby pun akan rasa menyampah kat norman - memey tu..dh tu nak wat grand2 ngan bakal isteri baru..rupanya duit hantaran dulu hutang lagi..

tp iye la..drpd ke hulu kehilir bersama tnpa ikatan..better la diorg ni kawin cepat2 kan..