CITARASA RINDUAN

Sunday, September 5, 2010

INFO BLOGGING DARI BEN ASHAARI....

Selamat malam….hari nie walaupun sibuk dengan penjualan terakhir di CITARASA RINDUAN, aku sempat online pada waktu malam sahaja, insyallah…kalau ada masa akan aku update selalu

Khas untuk para blogger baru atau yang dah lama…aku ada sedikit info kat korang..

Korang pun sudah semestinya kenal dengan blogger yang kuanggap sifu ini…BEN ASHAARI walaupun hampir setahun beliau blogging namun untuk FOLLOWER sahaja hampir ke 3,000.

Tahniah ku ucapkan…..untuk info yang berguna dari beliau…akan kuabadikan diblogku untuk dikongsi dan dimanfaatkan bersama.

  1. http://www.benashaari.com/2010/09/kesilapan-blogger-muda-follower.html (aku dah ubah kedudukan widget follower)
  2. http://www.benashaari.com/2010/09/blogger-muda-trafik-pembaca_05.html (untuk FB, aku selalu update entry yang selalu ku buat, tujuan supaya pembaca dapat mengetahui entry terbaru)
  3. http://www.benashaari.com/2010/09/kerap-update-atau-sekali-update-sehari.html (sesungguhnya kebanyakkan entry yang aku tulis banyak berkisar pada kisah hidupku, CITARASA RINDUAN dan info-info yang kuanggap amat bermakna..)
TERIMA KASIH, semoga info yang dikongsi dimanfaatkan bersama-sama....alhamdullilah. dapat kenal ben...yang tak lokek dengan ilmu blogging...

5 ulasan:

aNa d'sKoDenG said...

salam...
ana jenguk sini..
ini laa rupanya yg incik ben duk citer² tuh ekk..
bertuah dapat jenguk sini..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam

ana.....salam ziarah, tadi ayu sekodeng awak dr kelab wanita, ayu aprove..awak dalam kelab wanita...

hari nie ada masa nak update blog lebih dr satu..sebab CITARASA RINDUAN dah ditutup sehingga 18 hb september sempena ramadhan

hah?????? dok citer apa tu?...yang baik2 jer kan?...nak kena si ben nie..piat telinga karang...

azieazah said...

Bagi blogger tegar dan blogger yg kurang tegar, hanya masa dan kesungguhan yang membezakannya..

Apapun tiada alasan untuk kita tidak belajar dari orang lain.

Mana yang baik wajar dikongsi dan diikuti mengikut kesesuaian kita. Terimakasih berkongsi info.

BEN, dia memang hebat...!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis..

sungguh tau, kalau kita ada masa n internet setiap masa..kalau ditempat ayu lah..sure makanan di CITARASA RINDUAN hangit-hangit belaka...hehehehe

tu yang kadangkala curi masa gak sekodeng blog ben n update entry...

bolehlah bt kenangan dan tambah kenalan.....


BEN?...terbaik.....berbaloi-baloi.......

aNa d'sKoDenG said...

ayu..
sama la kekdahnya kita ni
bukan setiap masa ngadap lappy ..
keje spital memerlukan banyak masa..so kalo ada yg terluang, mmg x tinggal jenguk mana yg patut~!!!

mekasih approved ana dlm kelab wanita..