CITARASA RINDUAN

Thursday, September 23, 2010

KERETA IDAMAN AKU....kalau boleh lah...

Aku teringin nak cari kereta yang pelik, comel, cun woooo.....
Kalau pusing kampung, orang pandang, kalau pusing bandor?....polis pulak yang usya......siap minta autograf lagi....hahahhahah

Aku usya kat dalam google...jadi, kredit untuk mr google.....i like....

Jom sekodeng kereta yang aku nak beli tahun 2222 nanti...layan...


1, Jenis nie..aku suka sangat....order jer bulu beruang kat china...sure kena guna 5 ekor.....(ingat senang nak topup satu kereta dengan bulu beruang nie....) kan....kan..., eik...beruang ker anjing....wawawawa.......




2. Jenis nie, senang jer nak cari...janji aku kena ada stok 10 kotak ubat gigi...tak kiralah ubat gigi jenis apa...janji halal...bersih...suci......


3. woooo......nie pulak kereta idaman aku buat pusing keliling kampung....banyak kelebihan..tak payah pakai aircon atau susah-susah nak lap tingkap....jimat

keburukkan....selalu kena buang air dalam kereta nie, time hujan lah....wawawa...(sebab tu aku kena pikir 100 kali nak beli)



4. Jenis kereta nie, memang aku akui aku kurang suka, bukan sebab aku tak suka kucing, sebenarnya kena beli gak satu biji....buat layan si Umai yang suka warna pink............yang penting pink.........

Keburukkan, kalau aku bawa pusing bandor,,,sah aku wajib sondol si kelisa....si kenari......(sebab jenis kereta nie tak perlu bubuh minyak petrol, hanya makanan yang sewaktu dengannya...) lallalalalala


5. Jenis kereta nie lah yang paling layak aku beli, sah...aku kena order gak.....wajib tu..dibuatnya aku berbelajer lebih kat pasar..boleh ikat kat 4 x4 aku....

Kebaikkan...banyak...jimat....beli 5 biji pun tak apa....tak perlu membazir beli minyak petrol....sport rim pun tak payah ganti.....



8 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak nak lah kereta ni..menakotkan..heheh..

kak awe dah balas komen akak...heheh

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hahahah....cantik lah awe

hahhaha....wokey sis datang

Nur Hawa Mohd Zin said...

kalu guna kereta ni kak..agaknya banyak saman JPJ..hehehehe..

~awe dah balas komen :) ~

kella said...

hahaha.. macam2 la keta2 rekaan ni... tapi macam tak sesuai je .. hihihihihi...

kalau kasi free boleh aja.. :)

penjejak maya said...

salam,

moga cita2 anda tercapai simpan la duit dari sekarang..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe

sah, polis asyik cari salah...
bayangkan jem sepanjang perjalanan...hahahhaha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kella..

kita belanjer awak kereta no 5 tu eik.,...

nak berapa? 2 cukup..hahhhaha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam PM

nie nak tunggu iklan nuffnang bagi nie...heheheh