CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 15, 2010

LADY GAGA pakai baju dari daging- bikin aku loya..

LADY GAGA memakai pakaian yang diperbuat daripada daging semasa menghadiri Anugerah Video Muzik MTV di Los Angeles pada Ahad lalu.


Lady Gaga pertahan pakai baju daging

LOS ANGELES - Penyanyi terkenal, Lady Gaga mempertahankan tindakannya memakai pakaian yang diperbuat daripada daging semasa menghadiri Anugerah Video Muzik MTV pada Ahad lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Penyanyi lagu Poker Face itu membuat kenyataan tersebut selepas dia ditanya oleh pengacara televisyen, Ellen DeGeneres punca yang menyebabkan dia memakai pakaian yang diperbuat daripada daging.

"Jelas sekali ia bukan untuk tidak menghormati mereka yang memakan sayur-sayuran. Seperti yang anda ketahui, saya merupakan orang yang paling bebas daripada sebarang penilaian di dunia.

Jika kita tidak berdiri dengan pendirian kita sendiri dan berjuang demi hak kita, lama kelamaan kita akan sama seperti sebanyak mana daging yang terdapat pada tulang-tulang kita," kata Lady Gaga.

Dia pernah memakai bikini daging semasa bergambar untuk menjadi penghias muka depan majalah Vogue edisi Jepun. - Agensi




PS: terima kasih kepada sis lin yang kongsi info ini....memang loya tekak nie bila layan gambar Lady Gaga nie..lebih-lebih lagi banyak makan rendang di pagi raya.



12 ulasan:

eqbalzack said...

buat rendang pun sodap! hehe

cikgu isza said...

macam2lah..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abang ee

amik api..panggang....bbq gitu
tak payah bubuh garam.....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu..

biasalah nak glemor

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu.... dia saja nk cost down kot.. jimat tak yah beli kain mahal..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

MM

yer kot...jimat...jimat...

Mat Gebu said...

erkk....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cik mat

masak daging kicap pun sedap...

Black_roses92 said...

pe la yang bodoh sangat gaga tu.. huhu..jijik gilak! ;'(

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak busuk ke ek? agak2 lapau makan jer daging tu..tapi tak da plak lalat atau anjing kejar dia

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

black roses

kena gigit anjing baru tahu..hahha

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe

sajer si LG tu naik buat ala2 sayangkan sumber makanan lah konon..

tak kena tempat...