CITARASA RINDUAN

Wednesday, September 15, 2010

LAYAN GAMBAR PELIK DI HARI RAYA KE 6

Baju raya korang renyuk? tapi korang nak cepat beraya?....
Tak payah susah hati....
Buat Macam nie....


Bila ada open house...banyak makanan nak korang pandang.
Korang tak tahu nak pilih yang mana satu

baik korang layan gambar kat bawah nie...
Hah!!!!!!
Tak pening kan?....kan?.....




Ni petua buat pemandu yang penat pergi beraya...
Bila korang penat memandu, tak ada yang boleh ganti korang..
Korang buat macam nie jer............

Cerah kan mata.........................


Yang dah puas makan, semua ditelannya...
kalau ada makanan yang enak-enak korang nak makan lagi..
Akhirnya?....kenyang kan...?
Apa susah?..
baring, terus tidur...... macam kat bawah nie


Yang nie pulak tips untuk korang yang dah boring dengan kes kecurian terhadap kasut raya kat kampung, rumah, masjid korang..

Ikut jer tips kat bawah nie...........
Berbaloi-baloi..


PS: kredit to mr Google

6 ulasan:

cikgu isza said...

yang no 1 tu boleh jadikan diri kurus x?
ngeeee..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu..

kalau boleh, ayu pun rela...hahahahha

Nur Hawa Mohd Zin said...

gamabr yang unik kak...heheh..tergelak tengok

nana said...

gambar yang last tu macam nak try buat jer..bukan sebab kes hilang tp sebabnya mesti sebelah ada sebelah lagi nntah kemana..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

awe

sis sajer layan gambor nie..
cuci mata..dah bosan mengadap biskut raya...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

nana

sis kan kalau pi masjid..mesti takada selipor..

last2 sis masukkan dlm plastik..bubuh dalam payung...letak kat tempat yang sis leh nampak...
heheheh