CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 31, 2011

Rezeki!!

Semalam aku puasa, hari nie rezeki bertambah-tambah.. bukan untuk citarasa rinduan jer, rezeki makanan melimpah ruah..

Korang nak tau aku dapat apa??

Koktel buah-buahan, dari nenek dan atuk yang gelar aku cucu.. hehehe,.. murah rezekiku (kredit to DTS, aku copy dari blog beliau, rupa kortel tu memang sebijik like CMG punya


P1230595


Dapat ubi getuk dari seorang pelanggan, tiak nenek gak.. dia kata, rezeki aku..dia beli banyak..lepas dia order makanan makan di Citarasa Rinduan, dia terus hulur sepiring....





Ais blog cool perisa coklat.. wah!!!!! Nie dari sepupuku.. macam tau-tau jer aku peminat coklat.... hahhaha...





PS:terima kasih semua atas pemberian kalian, khamis nie dapat tempahan nasi ayam. 80 orang makan untuk majlis kenduri doa selamat... alhamdullilah

21 ulasan:

mama maman said...

amboi... sedapnya...

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
nyami.... perut sendat.. waka..waka

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah,.murah rezeki akk arini ea,. uii,.sodap eh koktel tuh,.=))

Yan said...

sedapnya getuk ubi lahh... besok kena cari ni..

jeBateja said...

wah kak...meh le kongsi reseki tu kak...kot2 esuk dapat lebih lagik...ahakz...

diana said...

kat belah utara ni susah nak dapat kuih ubi tu..
tak pernah jumpa lagi orang jual..
masa dok jb dulu selalu makan..

Cikgu Nurin said...

Rezeki orang berpuasa....

Lelord said...

sedapnya ubi getuk..dh lama x mkn, nak buat x reti a.k.a MALAS hehehee

Nur-nba said...

Alamak tergoda orang yg melihatnya.. Rezeki2.. :)

Sunah Mohammad said...

waaaaaaaaaaaaaa~ melampau betul gambar koktel tuuuu!!!!!! T_T

ShashaCatering said...

Alhamdulillah, murah rezeki.
Semoga bertambah lagi dengan makmurnya....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teringin sgt2 nak mkn ubi tu sis..huhu.Alhamdulillah murah rezeki sis ayu.

IMANSHAH said...

rejeki usah ditolak mbak

munna said...

murah rezeki ayu hari ni..alhamdulillah

Nieza said...

syukur alhamdulillah murah rezeki tu Ayu...sedap tgk ubi getuk tu:)

Ummi said...

Salam Ayu...amboiiihhh murahnya rezeki...best tu...tp x tahan tengok koktel fresh fruits tu...sejuk rasa tekak..

logorithm said...

Eh... nak berpuasa jugak lah...

Hehe... :-p

azila said...

sedapnya ayu..terliur lak.nak2 koktel kat atas tu...Alhamdulillah, moga rezeki dimurahkan berpanjangan:)

delarocha said...

ermmm,,,, tiba tiba entah mengapa megi ni rasa koktel plak.. huhu

~izan~ said...

Alhamdulillah..murah rezeki ayu..

semua sedap2..tambah2 kalau orang bagi =D

azieazah said...

Hebat tokey kita nihhh...