CITARASA RINDUAN

Sunday, May 29, 2011

Happy Birhday Blogger Mama lelord dan Blogger Cahaya Kewanitaan

SELAMAT HARI LAHIR

Buat, blogger lelord (mama najlaa)

My Photo

Dan


My Photo

YANG MENYAMBUT HARI KELAHIRAN PADA 29 mei 2011

~semoga kalian dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia kalian. Jua, ku mendoakan kalian berbahagia selalu bersama yang tersayang~

PS; entry ini ku tujukan untuk mereka.. dan kepada sesiapa yang menyambut kelahiran atau aniversarry pada 29 MEI 2011

13 ulasan:

Lelord said...

Wow sini pun ada entri gak. Macehh ayu

azieazah said...

Selamat Ulangthaun Kelahiran juga buat LELORD (mama najlaa), dan AWE...

moga sejahtera dan berbahagia selalu.

Terimakasih AYU.

eelobor said...

sama ngan besday adik ko eh?

alinac lover said...

waaa slamat ulangtahun buat mereka!

gedek! said...

Happy 'bird' day!

Tinta Emas said...

birthday saya hujung tahun....

tapi terima kasih pada ayu sbb bagitau...bolehlah ucapkan sesuatu kat blog diorang..

nyanyisunyi said...

dalam sibuk2 ayu masih sempat post entry ucap birthday utk mereka kan...bertuah badan..

Insan Marhaen said...

kira-kira semuanya bintang Taurus le ni. macam IM la..

Black_roses92 said...

selamat ulang tahun semua.. :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

terima kasih kak ayu...akak memang tak pernah lupa kawan2 blog...cayunk akak..heheh

shahjiehan said...

terharunya ade org buat entri cammni.. hehehe


happy besday jugakkk

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sure lela sdg berjln2 meraikan besday nya kan sis ayu

Nieza said...

happy birthday buat mereka berdua semoga dirahmati Allah selalu:)