CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 17, 2011

Uncle gedek tanya Citarasa Rinduan jawab


Selamat malam.....

Fuh!!!! Penat bekerja seharian... tapi.. bila mengenangkan ada insan yang lebih penat dalam mencari sesuap nasi.. aku redha dalam setiap yang ku lalui..

Apa khabar kalian semua? Sure ramai yang baru balik dari destinasi masing-masing.. hah! Yang JALAN-JALAN CARI MAKAN tu...... jaga kesihatan ya.., lepas makan, jangan tidur.. luangkan masa bersama insan tersayang..

Anda sihat.. keluarga bahagia..

Jom, kita bersoal jawab lagi.... kali ini aku nak jawab soalan dari BLOG UNCLE GEDEK


***************
Uncle gedek, merupakan blogger otai (maksud otai bagi aku, blogger yang berusia peringkat usia 40an ke atas)  yang paling sempoi ku temui dalam dunia maya..
Entry beliau pendek, hanya 2-6 ayat dan sekeping gambar , tapi mendapat perhatian dari sahabat blogger yang lain...

Nak terjah beliau?? JOM klik sini

Kalau korang nak tau, uncle gedek pernah soal aku...



Buat pengetahuan uncle dan sahabatku yang lain.....

Aku memang aktif dalam arena persatuan, tak lah menjawat jawatan yang tinggi... hanya setakat AJK sahaja  dikampung tercinat...

Sudah 2 tahun ku menyandang jawatan dalam KEMAS, f sungai sayong.. manakala aktiviti seperti sukan aku suka join sukan petanque, boleh klik sini untuk ke entry tersebut...

Alhamdullilah, ada juga join program SAKINAH, belajar mengaji al quran di kampungku yang turut ku ikuti..walau masaku terhad, sekurangnya aku gemar besosial bersama masyarakat...


PS: paling buat ku rindu.. semasa persekolahan aku merupakan pengawas sekolah agama dan sekolah menengah, selain memegang beberapa jawatan bagi persatuan dan lain-lain.. begitu jua di politeknik, aku merupakan naib pengerusi kelab SAINS, naib pengerusi kelas DAT, pernah menganjurkan lawatan sambil belajar di MAA malah akulah pengerusi lawatan... wAH... ku rindu nak ulang semula kenangan lama...

20 ulasan:

iz said...

eh..akak politeknik dulu?poli mana??

Citarasa Rinduan said...

IZ--
selamat malam...
kak politeknik seberang perai

mama maman said...

ayu nih aktif orgnyer.... rindu kan kenangan lama...:)

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
tak lah aktif.. tapi ayu suka campur dgn masyarakat...
tak reti duk diam2.. hehe

kasih suci said...

bagus lah kak ayu...sejak dari sekolah aktif berpersatuan...

Citarasa Rinduan said...

kasih--
hahahah.. sekarang nie kurang sikit.. maklumlah.. dah berniaga.. sayang ketat2 dgn citarasa rinduan

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Oh ada segmen soal jawab plak ke Ayu? Bagus la, at least tak de la yg terasa soalan mereka di ruang komen tu sekadar hiasan je.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

waaa... hebat segmentasi ini

Sha@Mama Tina said...

uiyoh..aktif rupanya ayu ni yer..hihi

Along Maklong said...

maklong pun nak tanya jugakla..
ayu ni orang felda jugak ke..?

Eyrique Ettiqazz said...

ddk kat felda sg sayong ker?urmm ade sedare mare kat sane..

tun_telani said...

tun pun rinduu sgt nk aktif2 persatuan.. dh hbd belajar ni xtau pulak nk beraktif2 persatuan kt mana.. huhu

Areef Ibn Naim said...

salam,

bila akak nak bertanding dlm pilihanraya lak, hehehe... hidup kak ayu!!! hehehe...

gedek! said...

Berpuas hati dengan jawapan...

Terharu dengan compliment yang diberi....

TQTQTQTQTQTQ.....!

azieazah said...

Ni kalu masuk bertanding pilihanraya, senang senang jer bleh jadi wakil rakyat nih...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aktifnyer kak ayu..saya jd mls sejak peknen ni sis.lbh2 lg dgn perangai manusia yg tak jg perbualan saya terus takut nak join aktiviti...huhu

Gen2Merah said...

cayalah kak. Tengok gambar pun boleh tahu kak ayu ni aktif orangnya... (",)

diana said...

kat tempat saya baru ada ngajar ngaji dan tajwid untuk wanita2 sini..
baru 2 minggu..
seronok!!

Panglima Muda said...

gedik sangat ke dia........atau gede'

Mama JnJnJ said...

dulu aktif puteri umno sebelum kahwin di kg..huhuu..laa ni langsung tidak tahu lagi prkmbgnnya..