CITARASA RINDUAN

Monday, May 9, 2011

Sejuk bila terasa di HARGAI...

Rentetan dari kisah PANAS ku,
Telah ku atasi dengan ambil supplier lain...

Terima kasih teman-teman yang selalu memberiku kata-kata semangat malahan memberi daku cadangan untuk mengatasi masalah ice kiub di citarasa rinduan

**************
Terharu kerana kalian semua mengambil berat tentang diriku dan semua yang ada dikelilingku

Walau blog hanya tempat aku meluahkan beberapa pekara di sekitar diriku, dan citarasa rinduan,
Terasa seperti aku di hargai, terasa aku seperti adik dan kakak kalian
Terima kasih semua

***************
Dan isi PANAS terus bertukar menjadi sejuk
Bila seorang blogger telah menghulurkan SESUATU yang bagiku ianya amat bermakna untukku.



Terima kasih cikgu azreef atas KEK COKLAT KUKUS hari IBU untuk ibu kamu, namun dikongsi dengan kak ayu....
Kak ayu sangat-sangat terharu, Insyallah... sebenarnya kamu ada bakat dalam bidang masakkan, percayalah......

24 ulasan:

Huszaini said...

bestnye dapat kek!! selamat hari ibu!! masih tak terlambat kan?!! hehehe

azieazah said...

Wahhh dapat kek. Tahniah.

Betullah, dalam panas, pasti tetap ada yang dapat menyejukkan hati.

Semoga terus bahagia AYU.

*agak-agak kalu campak 20 sen, berapa besar kek bleh dapat? hikhikhik!

CT NoArIzAh ArIs said...

Selamat hr ibu buat ayu semoga kamu berjaya mendidik umai menjadi anak solehah... jgn lupa berikan ia makanan dr air tanganmu sendiri kerana zatnya lebih besar dari sebarang ubat vitamin !!

NadiRah said...

wahh!!!nak cilok satu!! huhu

Sunah Mohammad said...

wahhhhh~ untunglaaaa~~~~ hehehe..

Citarasa Rinduan said...

papa kembar--
ayu kan, melompat gitu..
sambil memasak di kedai... dok jeling2 kek kukus pemberian cikgu azreef..
rasanya??
lembut dan manisnya tak berapa sangat.. ala2 sedang2 gitu

thanks atas ucapanmu

kak AA--
sama-sama kakakku
U Right,..
terima kasih kak,,

## alamak, 20sen tu nak bagi celah taik gigi pun masih tak layak..hahaha

ct noorizah--
terima kasih ya ct berkongsi sesuatu yang bermanfaat..

nad--
hehhehe.. habis lah sayang..

sunnah--
sangat untung kan?? indah bila kita berblog dengan penuh keikhlasan

Lelord said...

wahhh bestnya dpt kek

Citarasa Rinduan said...

kak lelord--
rezeki.....hehehe

eelobor said...

ku sangkakan panas berpanjangan...
rupanya gerimis.... eh silap

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Ayu - Memang seronok berblogging ni bila jumpa gang2 yg sekepala. Kekadang bila dikenang2 kelakar pun ada.. apa taknya tak payah bersua muka di alam nyata, tapi bila ada problem, sama2 tolong releasekan. Itulah anugerah dari-Nya yg paling bernilai.

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
nie bukan gerimis tapi hujan renyai2

kak MM--
alhamdullilah.. indah sekali dialam maya...
moga2 panjang jodoh kita semua..amin

ibuintan said...

wah,,jelesnya dapat kek

ayu dalam sibuk2 pun dapat juga selalu update entri, baguskan... boleh juga kita berkongsi masalah

cuma akak berat nak bercerita masalah kerja di blog.. maklumlah 'yang menurut perintah'

MIRZA said...

jalan2 sini...

azian said...

kak....
amboiii....dapat kek ye...
sy pun buat kek jugak kak...
tapi tak leh nak bg kat akak plak...
huhuhu

munna said...

bestnya dapat kek...munna pun dpt kek hari ibu smlm

IMANSHAH said...

HAPPY MOTHERS DAY, AYU

shahjiehan said...

wah2... bukan main sedap lagi dpt kek!!

akak! nk jugak kek coklat!


saya mmg hantu kek tambah2 kek coklat..sy mai johor nnt buat kek utk saya eh!!

hehehhehe



selamat hari ibu !!

jom baca dan komen Selamat Hari Ibu, Mama !

Izan Ishak said...

alhamdulillah dah settle masalah supplier ais tu ye ayu.

kek tu nampak menggiurkan lah ayu...

nba-Nur said...

Syukurlah semuanya dah settle.. Beruntung akak ramai rakan2 blogger yg prihatin, siap dapat kek lagi. Nampak sedap sangat kek tu..

bujal X said...

meh la kongsi kek tu kak~~he~~

auwcak said...

rajinnya buat kek dan siap hantar kat kak ayu lagi tuu...happy mother's day to u kak ayu

Queenie said...

selamat hari ibu kepadamu ayu...

sorry lambat wish...tp takper sbb hari ibu tu hari-hari kan...

Mak Su said...

:)

alexa yussida said...

nyumnyum sedapnyeee :) rasa nak pergi bake cake la plak ..hihi

thnks akk atas komen smlm,nanges yus baca..:)luv u akk!