CITARASA RINDUAN

Thursday, May 12, 2011

Dunia Blogging memang Indah

Assalamualaikum..
Selamat pagi khamis sahabatku semua...
Semoga kalian di beri kesejahteraan yang baik....amin..

Sebenarnya... dunia blogging memang indah.. dikelilingi rakan-rakan maya yang pelbagai bangsa dan serata pelusuk negara...

Kadangkala bertemu rakan blogger yang sekepala hingga membawa kepada perkenalan yang begitu rapat, disitulah wujudnya rasa dihargai sesama kita...

Namun, dalam minggu ini...
Aku tidak berpeluang untuk BW ke blog kalian semua.. baik blogger baru yang mengikuti blogku atau rakan-rakan lamaku....

Maaf ku pinta....
Akhir-akhir ini.... aku terlalu kesuntukan masa.... benar, tindakan ini kadangkala menimbulkan ketidakselesaan kalian...tapi, ini sahaja yang mampu ku lakukan...

Update blog pada waktu malam@ awal pagi, dan curi-curi BW bila pelanggan agak kurang..

PS: ada sahabat yang cadangkan ku beli hp canggih seperti b, berry... mudah untuk BW... tapi... keadaan citarasa rinduan yang acapkali disinggahi pelanggan membuatkan aku terpaksa lupakan...

29 ulasan:

eelobor said...

ko tngu jer pelanggan ko tertinggal telefon canggih yang boleh buat update stetus fb & blog. huhuhuhu, rembat jer

Gen2Merah said...

iya kak ayu.. kadang2 kesibukan diri selalu meninggalkan kita dengan dunia blogging yang indah nian ini...

Cik Ila said...

kadang2,kita tpaksa dahulukan benda2 yg lebih penting,kan? ;)

azieazah said...

Sekalipun ia indah, tetap tidak boleh menjadikan kehidupan lain yang lebih penting ditinggalkan ke belakang.

Semua kita ada tanggungjawab dalam kehidupan masing2. Jadi berblog mungkin tidak adil untuk menjadi priority, kecuali kita berniaga melalui blog.

Terpulang kepada diri kita mengendalikan blog itu sebagai apa.

Pada pendapat Kak Azie, AYU sudah cukup selesa dengan cara yang sedia ada. Teruskan. Kami sentiasa menyokong.

Sis-Lin said...

ala Ayu...utamakan mana yg dulu..blog walking ni bila time free jek..kan kita buat blog utk mengisi masa lapang jek...:)

Tapi kdg2 berblog menyakitkan hati..huhuhu

❤ C!K MAZ's❤ said...

hai ayu...rasa ok kot...sbb BW ni time kita lapang lah kan...kalau time busy mana la sempat...nti sesak nafas nanti jadinya...hehe

apa pun hepi your bisnes dan blogging...

missbby said...

betul..kadang saya pun tak sempat nak bw. Buat yang sempat je. Lagi kalau bekerja dan ada keluarga.

Nur Hawa Mohd Zin said...

tu la pasal kak..kalu sibuk memang tak dpt nak buat ape kan kak...ada masa baru boleh bw...kalu tak sepi jek

Mama JnJnJ@Sue@Anang said...

dunia blogging memang indah cuma juga kadang-kadang kesibukan menghalang kita dari terus aktif, tapi cerita-cerita yang dikongsi terkadang memberikan kesan mendalam baik pahit atau manis, itu adalah kerana kita berkongsi dan menjalin ikatan antara kita

happy blogging ya :-)

Kakzakie said...

Buat kakak tak kisah sebab blog adalah yg terakhir dlm rutin hidup kakak....

gedek! said...

Buat apa yang termampu....

Jangan paksa diri...

bujal X said...

tapi kak kalau ada blackberry dalam bilik kecil pun boleh BW tahu! he~~

miloais said...

setuju ngan bro gedek...

:D

ana love apez said...

btol tu.. saya slalu jadi silent reader je kat blog2 yg saya follow. itu je mampu buat. nak update blog?? maaf le.. xde masa yg banyak. kerje sentiase je ade. kdg2 tu baca blog orang pon x habis. miahahahaha

Queenie said...

akak pun curi2 masa nulis...
sian kat kibod, kdg ada cili sket..kdg ada minyak sket...heh3... tp pastu akak sucikan dia balik lar...ngeee....

azian said...

sy syg kak ayu...
dunia blog buat sy kenal kak ayu...
dunia blog buat sy tau yg CR tu gerai mkn arwah pak cik khamis...
dunia blog buat kak ayu selalu dtg ke blog saya, sbb tu i love u!!!!

alinac lover said...

xpe kak..bw bila da tenang :)

gadisBunga said...

jgn risau...blogger baru je yg nak tgk blog 24 jam utk tarik traffik dan follower. kalau mcm kak ayu ni mmg dah ada pengikut sendiri. rehat 2-3 hari pun tetap ada org masuk baca.. :D

sarah-najwan said...

xpe ayu..slow mlow la..
bereskan hak penting dulu..

kang da free2..kita BMW deh...

diana said...

orang kerja sendiri ni sebenarnye lagi sibuk dari yang kerja opis sebab semua benda dia sendiri nak kena selesaikan..
kan??

kella said...

kak ayu.... kita pun lama tak jenguk sini, bz dengan segala kerja..

semoga kak ayu sentiasa sihat, diberkati Allah...

terima kasih singgah2 rumah kita! i love u sis..

NadiRah said...

jap lg nad plak dtg jd pelanggn..huhu

Encik MamaT said...

patut lama tak nampak kak ayu.. hehehe

CT NoArIzAh ArIs said...

Dah adat b.women mmg selalu sibuk... walau ayu x sempat BW sy tetap gak singgah ke sini.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

xpe kak ..nanti ada masa bw puas2..hehe


utamakan yang penting dulu =)

Epix's Daniel said...

betul... betul.. betul... saya setuju

http://epixsdaniel.blogspot.com/

siti murni said...

setuju dengan ayu...dunia blogging memang indah..kawan2 yang sporting...:) walaupun ada 'sekelumit' yang menjengkelkan namun..pandang la dengan sudut positif kan..memang best bila ada 'mutual sharing'..semua dapat manfaat nya...

dah free nanti bw aje...k..:) take care...

Yan said...

So maksudnya ayu kat cashier tu sambil BW lah ye...bagus tu..

Kejora said...

salam persahabatan