CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 17, 2011

Blogger ini buat aku terharu

Traffic up dari blogger wanita ini..selalu kalau aku balik ke rumah, untuk  menunaikan kewajibanku padaNYA, aku akan on pc just nak check email... tapi.. HARI ini aku terklik nuffnang, memang aku terkejut gila....

Traffic dari blogger tersebut naik mendadak... jom.. kita lihat siapa yang bertuah itu??
Sila KLIK SINI....


Dan.... untuk blogger wanita itu.. terima kasih daun keladi.. isnyallah.. pasti akan menjadi kenyataan jua satu hari nanti.......


PS: korang nak makan apa??? Mee bandung?? Soto.. jom!!! aku jamu kalian, tapi.. tarikh dan masanya belum ada... hehehhehe,

27 ulasan:

Gen2Merah said...

dah tengahari ni kak.. saya lapar bangattt.. nak makan mee bandung di citarasa rinduan.. hehe

gedek! said...

Mee bandong boleh buat special delivery...?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak ayu,..tlg msk mee bandung leh?sgt2 teringi la..huk3

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ayu..apa kabar?inggah kat slama x sini.selamat bercuti arini...

nyanyisunyi said...

ayu..
kalau kakida pun pasti terharu dan rasa tersentuh sgt2...mudah2an ayu snetiasa diberi kekuatan menjalankan bisness dan berblog..

Encik MamaT said...

kak ayu.. tgh hari mcm ni lapo nasik.. hehehe...

Nur Hawa Mohd Zin said...

soto jawa sedap..heheh..mee bandung muar pun sedap..jadi semua nya makanan johor...awe tak kesah :)

cik pulau said...

kak ayu..
cik pulau lom lunch lagi ni,,
lapooor..

ainnoraini said...

belum makan lagi ni..tadi b/fast lewat sikit...

mesti ade menu special kat citarasa rinduan...yumm...yumm..

azian said...

kak...sape2...????hehehehheeh

Izan Ishak said...

sedapnya kalau dpt makan mee bandung! bilalah nak sampai kedai ayu ye~

Sunah Mohammad said...

seronoknye dapat trafik banyak dari kawan2 kann...kak azian pernah gak datang blog dulu..hehehe..

diana said...

saya nak mee soto boleh tak??
lama tak makan mee soto..
nak buat tak reti..
hhehe..(padahal malas)

aNa d'sKoDenG said...

nakkkkk

yanie anuar said...

ziarah n follow

sarah-najwan said...

setiap blogger yg rapat walau secara maya akan salu menolong kita dr segi traffics..ehhe

zeqzeq said...

Cuba ajar Si Dia buka Blog, mana tau peminat bertmbah. Haha

cik cek said...

Salam ayu...kak cek nak mee bandung ...soto jugak...Wah! mcm2 nak makan ...jauhnya kalaulah dekat dah lama kak cek sampai...

Restoran ni kat Kulai ke....kak cek pernah dok kat Felda Pasir Raja..dan bersekolah kat Felda Bukit Besar...masa tu kak cek ting.5..tinggal ngan abg kak cek...masa tu dia ngajo kat Pasir Raja...he he he...lama sungguh dah kak cek tak berkunjung kesana....:)

Tinta Emas said...

saya suka mee bandung.... mesti sedap..

siti murni said...

Soto satu! hehehehe...memang kebetulan teringin nak makan soto...tapi mana la nak cari kat sini..susah ya amat!

tahniah Ayu...penghargaan dari follower tuu...:)

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

susah nak cari sahabat yg betul perihatin...

@pkLie

Kengkawan said...

cantikk gambar kak ayu dlm blog tu heheh

Melur Jelita said...

Cantiknya Cik Ayu jelita..betul2 jelita! Mee Bandung sebelanga!

eelobor said...

umbai????

alexa yussida said...

saya nak mee bandung n kuey tiow goreng kerang..tetibe nak jugakk:P

hehe

azieazah said...

Nak Mee Bandung Muar...!

Mamamya said...

sejujurnya ayu sememangnya insan yg istimewa...:D

jgn tutup blog yer....biarlah sesekali update pun x per.....