CITARASA RINDUAN

Saturday, May 7, 2011

PELAMIN Zed Zaidi

KORANG NAK lihat pelamin ZED ZAIDI dan NATALIA tak??

Jom......
Aku tunjukkan satu gambar khas yang telah ku perolehi dari abang Iparku Halim Abdul Aziz...

Tara!!!!!!!!!




Ringkas, cantik dan moden kan???

Jom, ramai-ramai pakat serbu dewan PERDANA FELDA pada 8.MEI 2011 jom..

Kita makan nasi minyak pelakon popular,, hehehhe

Opss.. kredit to my BIL (HALIM BIN ABDUL AZIZ). Esok, kita lihat pulak baju pengantin raja sehari ya.....SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK MEMPELAI...


24 ulasan:

eelobor said...

bawak kamera ko tuh....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduh..encemnyer!hehe

Citarasa Rinduan said...

eelobor--
along aku dah tangkap nikon D 5100 kot, siap boleh ambil video..
peeh..

Citarasa Rinduan said...

LM--
itulah kan, hak orang..hehehe

diana said...

nasik minyak artis mesti sedap..kan??
hahahah

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...

ha;ah la kak..simple dan merah juga pilihan mereka ye..selamat berbahagia :)

Black_roses92 said...

wahh..cm best je nih..hehe..


p/s: jom la kak pasang. :)

Citarasa Rinduan said...

diana--
hehehhe,.. sure sdap, sebab tu ramai makan sikit....
(MALU nak tambah)

awe--
wsalam...
amin.. moga jodoh zed zaidi berkekalan selamanya... amin

Citarasa Rinduan said...

black roses--
kak kena fikirkan...terima kasih dik

hysman said...

kak, zed zaidi ni org johor ker?
atau org umah die org perdana felda?

~maaf kak lama tak keudara.. kerja membataskan saye utk beronline..
btw,selamat hari ibu kanda ayu..
hehehe

Citarasa Rinduan said...

hsyman--
bukan..dia duduk KL..
family kak duduk sana, dan dia duta o2plus. along kak ayu mmg bekawan rapat.. sbb along kak ayu berniaga produk 02plus...

~thanks adikku... terima kasih atas ucapanmu~

azieazah said...

Kata orang, kalu tak dapat jemputan kenduri, kita tak bleh pegi apa lagi nak makan. Betul tak?

Apa lagi kenduri artis/selebriti ni, mestilah depa pilih sapa jemputan. Buat kat dewan macam Perdana Felda ni, bukan semua bleh masuk gitu-gitu jer. Tak muat plak dewan.

Lain kali soh depa buat kenduri macam MAWI. Kat padang sekolah bleh bersanding. hehehehe

Citarasa Rinduan said...

kak AA,
a`aa.. lupa lah. kad tu atas nama abang long ayu dan staff 02plus...
heheheh...

so, kita tunggu jerlah tag gambar perkahwinan/persandingan zed esok hari...

PS: kalau ayu mampu buat kat rumah jer, pasang 1 balai.. hehe

missbby said...

oh oklah tu..ayu tak g ke kenduri zed zaidi ni? :)

Citarasa Rinduan said...

missbby--
ayu di johor..
lagipun ada majlis kawin sepupu di felda air tawar

Adinda Amy Sensei said...

assalamualaikum kak ayu....



apa khabar malam ni?
sihat?
moga baik seadanya yaa...

Citarasa Rinduan said...

amy--
waalaikumusalam dik.
sihat.. cuaca jer panas.
terima kasih bertanya khabar ya

cik pulau said...

huhh!! esok dah dia kawen yer.. betapa tak sedar dengan dunia luar gara-gara sibuk dengan dunia angel and devil... hahaha...

psst.. akak..
selamat hari ibu yer..
umai mesti bangga dapat ibu macam akak..^^,

blog-tips-kurus said...

nak tiru! (tapi ntah bile..) hehe!

Sham said...

hai bila tengok orang kahwin,terasa nak plak...nak g tengok da...

CT NoArIzAh ArIs said...

Wahh pelakon hensem tu dh nak kahwin.... alahaiii !!!

senyumSOYA said...

hihihi...nak kawen gak la..(^^!

Bigdaddyz said...

eh! macam seronok jer bersanding...nak buat lagi la...hehe

aNa d'sKoDenG said...

amboi ayu..mamarazzi ekk