CITARASA RINDUAN

Thursday, May 5, 2011

Korang nak kenal bodyguad BEN ASHAARI.....??


Bukan sorang tau.. nie 2 orang lagi...
Dua-dua bini orang,
Ala-ala gila-gila tapi kami normal orangnya

Kepala ting tong, tapi kami suka gelak kuat-kuat...
Sorang terkenal dengan nama bisikan HATI
Sorang pulak dengan nama citarasa rinduan..

Nak kenal lebih dekat, korang klik jer URL mereka....



Nie gambar masa sessi VLOG ben bersama Cik Mat gebu...buat kenangan sebab time nie, kamera aku dah simpan dalam kereta... hehehe

(TERIMA KASIH BLOGGER CIKGU AZREEF, kerana tag di FB kak ayu)

21 ulasan:

NadiRah said...

teringat Vlog sedenak... T_T

Citarasa Rinduan said...

nad--
first time kak kenal kamu dan geng2..
kak kenal kamu berempat..
so, nampak kamu lalu di bawah bangunan tesco.. kak ayu terus jerit.. sunnah and the geng

Cikgu CTE said...

Lain kali saya nak ikut jugak...

Citarasa Rinduan said...

cikgu Cte--
insyallah.....ayu akan jemput.. moga2 ada jodoh kita

Areef Ibn Naim said...

iron man with 2 iron ladies...

Sunah Mohammad said...

akak~ tengok gambo ni buat saya rinduuuuuuu!!! huhuhu..nak pi umah pakcik mat lagikkk!

Citarasa Rinduan said...

cikgu azreef--
thanks so much,, sebab tag kak ayu yer, gembira bila gambar ini kembali dalam simpanan kamu

sunnah--
sangat2 rindu, eik! nie kan pertemuanmu dengan si teruna impian...
lalallalal..
mana si ady budika nie...
ady!!!!!
heheheheh.. gurau

kak ina kl said...

wah dah glam lah kamu..bukan senang nak jumpa ben ek

Citarasa Rinduan said...

kak ina--
ayu dah bersua ben 3 kali...
alhamdullilah.. tak sombong dan tak lokek ilmu orangnya..

norgee said...

waaahhh Ayu,
jelesnyaaa...leh bergambar ngan bro ben....eh..lupa bodyguard kan...mesti leh bergambar...hehehe

Citarasa Rinduan said...

norgee--
hahahaha... ayu gelak part bodyguard..
sebenarnya gambar nie ad dalam simpanan cikgu azreef..
ada masalah ttg format card DSLR beliau..

semalam, cikgu kat, gambar tu dapat semula,,
tu yang nak simpan buat kenangan...

entah bila boleh gathering lagi??

Insan Marhaen said...

dah kira bidadari Ben nih!

Citarasa Rinduan said...

IM--
heheheh, bidadari dah tua IM..

Sekamar Rindu said...

salam....kak

bloger2 yg hebat2 belaka....:)

terima kasih komen di blog picisan sr..

Lelord said...

bila la agaknya dpt jumpa kalian

munna said...

wah.. bodyguard yg gagah perkasa ni...

Mat Gebu said...

Salamm ayu...terima kasihh, kalau tak de ayu masa tu..pengsann saya..pstt tiba2 songket antik tu jadi lawaaa sangat dalam gambar..hahaha..

eelobor said...

semua glamer....

azila said...

huhuh...mmg selamatlah org kat tgh tu sbb kiri kanan dah ader bodyguard..heheh

Nur Hawa Mohd Zin said...

seronok kan jumpa blogger...awe satu bangunan ngan en ben...heheh

Sis-Lin said...

muahahahha bodyguard???? hahaha mampukah kita ayu nak jaga abg getak2 tu..ada kang dia yg angkat kita pengsan! hahahahah

Thankx Ayu..bilalah lagi mau jumpa ayu nie...huhuhu