CITARASA RINDUAN

Wednesday, May 18, 2011

Tak ada harapan??

Malam ini, aku memang tak ada mood nak update entry..

Bukan sebab blogspot buat hal...(widget  hilang)

Sebab demam salsema aku still tamo baik, puas makan ubat dan telan antibiotik... rasanya mood nak BW ke blog kawan-kawan pun agak melayang......

***********************
Tapi, still nak kongsi pengalaman en zalie di FISIOTERAPHY, nampaknya... pakar fisio ada menyatakan tahap kaki kanan en zalie nak sembuh tak ada harapan....

Lagilah, perasaan kurang senang dengan pendapat pakar fisio tu, buatkan hati aku berkecai.........

PS: TAK APA,,,, WALAU APA PENDAPAT MEREKA... aku yakin, satu hari en zalie pasti SEMBUH...

21 ulasan:

mama maman said...

jgn dgr sgt... dulo pun sy pernah kena.. diorg ckp maybe sy takelh jalan.. tp alhamdulillah... boleh wlpun sakit2... janji kuat.. jgn lemah semangat ye ayu dan en zalie... moga2 akan sembuh...

Citarasa Rinduan said...

mama yana--
terima kasih ya........sangat2 hargai, kadangkala berblog ikut perasaan inilah akibatnya..
terima kasih sekali lagi sbb sudi beri kata2 nasihat..

azieazah said...

AYU, setiap ujian dan dugaan yang kita sering rasa seperti kesusahan, pasti ada hikmah di sebaliknya.

Jangan mudah putus asa, ok? Seorang wanita bernama AYU adalah seorang yang kuat semangat dan terus berjuang..!

gadisBunga said...

jgb berhenti berharap k ayu! pasti ada ubatnya tu....

Diana @ Melley Mey said...

Insyaallah!! berdoa dan bertawakal kepadaNya... Moga sembuh hendaknya...

Gen2Merah said...

doa kami tetapp bersama-sama kak ayu sekeluarga.. semoga cepat sembuh..

iBu...gUru said...

sabar ayu...... mudah2an en.zali akan sembuh seperti biasa. doa selalu

Mamamya said...

alahai sian ayu....selsema ni mmg payah nak lega dgn cpt...ayu kene rehat2 lah (tp akak tau ayu mesti sibuk kat CR kan)

ttg en.zalie...ayu jgn mudah putus asa bila dgr ckp doktor tu...insya'allah klu kita x jemu b'usaha n b'doa...en.zalie mesti sembuh...amin.

Mama Janet said...

Insyallah..en zalie akan sembuh spt sediakala..

CT NoArIzAh ArIs said...

Kuasa tuhan melebihi segalanya... bykkan doa dan usaha pasti akan sembuh seperti sediakala.

Sabar yea ayu...!!

gedek! said...

Kalau jumpa bomoh boeh hilang demam salsema, tak...?

eelobor said...

di samping usaha yang tak putus2, di sertai dengan doa & tawakkal. Insya Allah, kerana DIA Maha Berkuasa

IMANSHAH said...

Singgah malam ni untuk ucapkan selamat malam buat ayu dan suami

delarocha said...

usaha dan terus usaha

Tinta Emas said...

sabar ayu yea...

hazlin nazri said...

sabar ayu.. usaha doa tawakkal.. insyaAllah..
mlm ni akak pun malas nak berblog.. sudahnya main game.. hehehhe

munna said...

bersabar ayu...insyaALLAH en zalie pasti sembuh semula..yg ptg tawakal, doa dan usaha seiring...

Yan said...

Ayu,

selagi kita berfikiran positive, pasti kejayaan ada di depan.

mcm i ni pun sama. tp tetap amalkan positive thinking. Kalau tak dah hancur harapan..

Mama Kembar 3 said...

InsyaAllah ayu, just keep trying, teruskan berdoa and believe in miracles. God willing, anything can happen dear.

bersama kak Es said...

be strong ayu!

insya Allah semua boleh dengan kehendakNya. Jangan putus harap

thanks sudi datang blog Kak Es dan nak jadikan among bloglist ayu :)

azila said...

Ayu...tu hanya pendapat doktor..tp Allah lagi Maha Mengetahui dan Lagi Berkuasa kan?InsyaAllah...jgn risau ek, zla doakan en.zalie sembuh spt biasa