CITARASA RINDUAN

Tuesday, May 31, 2011

Aku tak layan, tapi aku suka NOVEL NORA ELANA........(KYS)

Sana sini orang duk kata tentang drama jam 7 malam di tv 3, apa tajuk eik?? Elena.... tapi kalu ikutkan tajuk novel meen zulaikha adalah kasih yang suci (KYS)..

Aku bukan tak dapat layan, TAPI,sibuk dicitarasa rinduan..agaknya kalau aku suri rumah.. sure aku peminat drama tu....

Walau aku tak dapat tonton, tapi aku dah khatam novel meen zulaikha berulang kali.... novel nie  tahun 2007... aku akan angkat 3 novel alaf 21 tiap-tiap bulan.. peminat tegar kan?? Hahahha.. ruang tamu rumah atas berkotak2 novel... hehehhe

buat ben... ko nak ganti nama BEN ELANA ASHAARI, hehehhe... CMG dah gelak guling-guling ko..


(Status : Reprint (Stok akan ada pada 06/06/2011))


Korang ada layan tak novel dan drama nie?? Ada persamaan tak?


PS: novel terbaru meen zulaikha adalah RINDU DIAWAN BIRU.. korang yang fanatik tentang poligami.. heheheh.. hati2 ya..

15 ulasan:

padlie said...

Dah lama tak baca novel.. dekat setahun dah kot..


Proton Gen-2 buatan Arab

Black_roses92 said...

lama tak layan novel.. urmm..lagi satu, kdg2 drama ni lari dr cerita asal dlm novel..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy x baca novel ni lagi tp drama nora elena mmg layan..dulukan sy suka baca novel alaf 21 neh tau tp skang malas dah

Areef Ibn Naim said...

salam kak,

cikgu2 puan kat sekolah sy sibuk mencari novel ni, hehehe...

siap ada sorang cikgu tu, die tk perasan ada novel ni, n die tak baca lg... yelah beli byk, smpi terlupa nak baca, sibuk nak beli rupanya dah ada...

kak, sy tag utk join contest...

EiJa ZaQuaN said...

slmt malam ayu,

memandangkan eija skrg ni berpantang, jd mmg dptla eija layan drama ni setiap hari..hehe..
kalau x pukul 7 baru balik dr opis..

novelnye eija x baca pun lagi..dh lama tinggalkan novel ni..tp rasa mcm nak start balik..lebih2 lagi time 3 bln bercuti ni..hhehe..

Cikgu Nurin said...

Akak tak minat novel meleleh...he he he...

azieazah said...

AYUUUUUUUU!!

dah banyak kali kita sama selera. Pun tulis tajuk yang sama. Malam ini pun Kak Azie buat entri pasal novel jugak!

tak sangka AYU pun tulis pasal novel jugak...

hehehehe aura apakah kita ini?

Yan said...

tak pernah dapat layan dgn konsentrasi 100%. ada je benda yg nak dibuat.

Siti Nadzirah Zakariah said...

novel kasih yang suci tu mmg superb best. jalan cerita nya sama dengan drama nora elena tapi watak seth lebih sopan lah. huhu. nak baca lagi nnti.

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my experiences travelling ke 46 buah negara.. :)

shahjiehan said...

umah saya ade byk novel..tp x pnh nk usiik pon...heheeh

tu utk mama,akak2 dan adik2...

jeBateja said...

Kita rock ganaz lah kak...mana main novel2 cinta ni.....ahakz.....errr...putar lagu rock ganaz satu....sampai hati - spring....ahakz

Nur Hawa Mohd Zin said...

lama tak layan novel kak :)

Nurul Ashikin said...

dlu layan drama nora elena. skrg dh tak layan dh~ layan novel lg baik~

fRaMe+LenSeS said...

cambest ja... huu..tingin nak baca..

aiippp.. aippp.. Nadh datang melawat..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)