CITARASA RINDUAN

Friday, October 22, 2010

Jangan tiru kelakuanku!!!!!!!



Mood berblog dah okey sikit…pergi merayau ke blog-blog yang lain…wah..hebat-hebat blogger baru….itu yang menaikkan semangatku semula….terima kasih kepada blogger abah izz dan blogger my litter diary(rima), apapun blog kamu berdua sungguh hebat..

Layan Fb, layan blog…hari ini 2 perkara yang kubuat untuk petang ini…..tadi singgah ke Fb suejoshua blogger johor…Wah…dia kat denmark tu..layan snow,EIK...........aku apa lagi…terus menuju ke frezz….lihat stock aiskrim yang masih berbaki…nak rasa gak kenyamanan sejuk ala-ala di sana....hehehehhehe

Akhirnya…sedih ko, tiada yang tinggal…

Aku ambil risiko....sanggup aku hidupkan keter…terus ke kedai berhampiran…dan apa yang kusambar adalah …..

>
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<

Mini cornetto chocolate dan vanilla….sambar satu jenis lagi, askrim mangkuk Neapolitan..yang ini perisan strowberry, jagung dan coklat….

Jemput makan yer semua…ahaks..jangan tiru gayaku..ini amalan bukan cara hidup yang sihat…tapi ikut hawa nafsu disebabkan si suejoshua

PS: sesekali..apasalahnya, kan hari ini cuti..esok-esok main dengan periuk kuali pulak…

7 ulasan:

Suejoshua said...

Wakakaka! hmbek nko! sanggup pi cari eskim! sekali sekala melayan tekak apa salahnyer yer Ayu..hehe

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

hahahahha..

penangan snow nie.....
lepas beli aiskrim..boleh pulak sue tayang lempeng....adeh...meleleh air liur ku

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

KAK BAK SIKIT TAK BAIK MAKAN SORANG

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

brutal..mai sini kak suapkan...hehehehe

abah_izz said...

Tq bebanyak atas link yg diberi...ape2 pun kami budak baru belajar....

rindu & teringin lak nak makan aiskrim goreng jiran sebelah dulu(klang)...panas diluar..sejuk didalam..wallahh..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

abah izz

seronok lihat rumah kamu..lagi-lagi dari barat ke pantai timur kalau ayu suasana pasti paling menyamankan..lagi-lagi diulit keropok lekor dan nasi dagang

wah...ayu pun pernah makan aiskrim goreng di kluang, johor..memang sedap..panas tapi nyaman...sejuk...

Mat Gebu said...

Eskrim potong tak de ke?..nak yang pulut hitam..haha