CITARASA RINDUAN

Wednesday, October 20, 2010

buku apa tu????

Assalamualaikum….selamat pagi…..

Minat umai, senang sahaja..selain sukakan pakaian atau apa sahaja aksesori yang berwarna pink, beliau minat membaca buku cerita….tapi awas yer..anakku itu belum pandai mengeja lagi..heheheh

Kalau aku keluar ke pusat membeli belah..pasti kalau ku tinggalkan beliau seorang di bahagian buku dan majalah…umai boleh membelek buku kegemarannya seperti budak dah pandai membaca….kalau tak 3,4 jenis….tak sah…aku tahu beliau amat gemarkan buku cerita….

Atas kegemaran itu, apabila aku kemana-mana pasti sebuah buku berbentuk cerita atau pelajaran yang ringkas untuk tahapnya…Pasti akan ku belikan sebagai ganjarannya sebab tak ikut aku kemana-mana…adakalanya aku keluar atas sebab formal..samada ke hospital mahupun belajer pasar untuk citarasa rinduan

Semalam, sebelum layan staiyway to heaven ada penjual buku yang menjual buku kanak-kanak yang buatkan aku terus membelinya tanpa ragu,,

Jom kita lihat buku yang aku belikan untuk umai, siap ada cd lagi.. harganya RM 22.00…buku cerita berbahasa english yang ada 2 buah tu!!!!…free jer…kebetulan promosikan?...




Untuk aku pula aku beli buku ini…..rasa tenang jer bila dapat baca buku ilmiah dan berbentuk keagamaan..tajuk pun PENENANG JIWA......sesuai sangat dibaca bila jaga chasier di citarasa rinduan dan apabila menemankan en zalie ke hospital............isi masa bila menunggu....




PS: yang pasti wajib dibaca dan dihayati..bukan untuk simpanan sahaja…

1 ulasan:

azzey said...

Siti Ruhayu: Buku penenang jiwa tu cam best je