CITARASA RINDUAN

Saturday, October 16, 2010

DAN JAWAPAN/PEMENANGNYA IALAH-----

Terima kasih kepada peserta yang mencuba memerah minda menjawap soalanku…maka dengan rasminya..contest ini ditutup…

Sebenarnya memang aku akui…dengan spontan..aku cuba membuat satu contest kat korang…

Alhamdullilah…ramai yang join…nampaknya dari ramai-ramai yang menjawab soalanku itu…hanya dua orang pemenangnya…tapi, disebabkan beliau menjawap teragak-agak..aku akan mengugurkan jawapannya…

Ini soalanku…………….

Tapi, yang aku nak kongsi rahsia tentang gambar ini adalah…korang perasan tak kat belakang umai tu apa?....

Dan jawapannya..adalah..

Dibelakang umai adalah aku…aku yang sedang dalam keadaan baring….manakala yang menangkap foto ini adalah kak longku…

Dengan rasminya blogger aja adalah pemenangnya….manakala hadiahnya adalah…tudung seperti dibawah…(MINTA BLOGGER AJA BERI ALAMAT UNTUK AYU MENGHANTAR HADIAH) TERIMA KASIH...






PS: doakan satu hari aku akan membuat contest yang lain…


6 ulasan:

Lelord said...

ekekekke baju ayu ke tu...
akak igt toto yg ala2 baldi tu pasal nmpak lembut jek.
K nanti wat contest ek akak join

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh....tahniah kepada pemenang...awe ni bab teka teki dan lucky draw mmg tak bertuah kak

alinac lover said...

semoga ada contest lain..hehe~

nk join juga next time :)

cikgu isza said...

cepat2 buat contest lagi yer.. :)

Kalamhati said...

hehe tuan empunya diri rupanya..tak sabar nak tunggu next contest nih..=p

kella said...

kak ayu!kita tak tahu pulak ada kontes ni! nampak sangat kita ni tak jalan2 umah kak ayu kan! alaaa.. mencik nya!
ok lah! kita tunggu next kontest tau! nak jugak.. ;p