CITARASA RINDUAN

Saturday, October 23, 2010

aku menang giveaway slim ala alinac lover.....biar betul??

Assalamualalaikum...salam malam ahad......yahooooooooooo.............


Sungguh terharu

Sungguh tergamam,,,

Sungguh gembira

Sungguh menyusuk ke kalbu

Sungguh….sungguh…….

Sungguh…..(berapa banyak sungguh daaa…….) ahakss……..ini nada orang yang sesangat happy sekali….jadi kenalah sungguh-sungguh nak sampaikan kat korang…



Aku menang giveaway slim ala alinac lover…..

Syukur kehadrat illahi….so…aku nak ucapkan terima kasih kepada:-

  1. yong a.k.a alinac yong
  2. my hubby en zalie
  3. geng-geng blogger yang rajin singgah ke blog citarasa rinduan..
  4. geng-geng FB yang rajin singgah ke blog citarasa rinduan
  5. kepada sesiapa yang rajin singgah ke blog citarasa rinduan

Sesungguhnya…kemenangan ini adalah dari sokongan kalian…terima kasih kerana memberi semangat kepada aku…

Salam sayang dari ayu-citarasa rinduan

:: GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" :: Share

PS: kepada sesiapa yang berhajat nak kurus ala alinac lover boleh membeli secara online produk alinac lover di laman webnya (blog) www.alinaclover.com dan FB nyer…sila add emailnya alinaclover88@gmail.com.

Jua banyak lagi produk yang berada di alinac lover….rugi ooooo tak kenal beliau…..wah....aku dah boleh slim ala yong.....sure en zalie semakin hari semakin sayang....heheehhehe

6 ulasan:

Lelord said...

ekekekekeke pheeeweeettt pasni slim ala Yong la ek

congrats

azzey said...

Siti Ruhayu: klu x nak hadiah tu.....blh je sub kat saya....hi3....

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak lelord--

syukur.....terima kasih beri semangat dan sokongan kepada ayu

cikgu isza said...

tahniah!
ayu kan dah slim..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

azzey--
hehehehe..biar kita kurus dulu eik...kalau dah ada hasil...kita beli lagi lain-lain produk dari yong

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

cikgu--
terima kasih ya,
cikgu banyak lagi yang timbul sana sini...

cuba produk yong,,mana tahu berkesan...nanti saya cadangkan untuk cikgu juga