CITARASA RINDUAN

Friday, October 1, 2010

CIK MAT GEBU, TAHNIAH BUKA KELAB DTS.....BUKAN DANGDUT YER




Hari jumaat hari yang mulia…semua muslim dan muslimah pasti menantikan hari tersebut, setiap kerja dan perbuatan kita pasti di rahmati…tak kisahlah…nak nikah ker?, nak dapat duit ker? Nak khatam al-Quran ker?…nak buka kedai ker? Nak buka blog ker?...kelab ker..?...

Citer tentang KELAB ada sahabat blogger yang semakin maju membuka kelabnya di dalam FaceBook

Untuk sahabat blogger yang paling mahsyur didunia masakkan, ingin sekali aku ucapakan tahniah keatas beliau…diatas pembukaan kelab DAPUR TANPA SEMPADAN (DTS), ..tahniah yer BLOGGER CIK MAT GEBU… cayalah…

Cik mat nie, tak sombong, banyak beri info dan resepi tentang dunia masakkan…kelab nie dibuka untuk menjawab permasalahan anda berkaitan dunia masakan bersama teman-teman blogger dan juga bertukar-tukar idea antara kita.

Apa lagi…jom join KELAB yang dianjurkan oleh CIK MAT….sila klik sini

PS; banyak hikmah join KELAB tu…….pasti berbaloi-baloi,

6 ulasan:

iznulmuazim said...

saya dah like page dia di facebook =)

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

iznul

terima kasih join kelab cik mat...nanti senang bakal isteri iznul...mana tau..iznul pandai memasak

Mat Gebu said...

SALAM AYUU...
WAWAWAAA..TERIMA KASIH DAUN KELADI YEAAA...

cikgu isza said...

idea jer idea deme ni..
baguslah... moga kita sama2 dapat menfaat darinya...

azieazah said...

Sebelum Kak Azie kenal AYU kat sini, Kak Azie memang dah ada simpan link Mat Gebu ni. Resepi dan gambar dia best!

zeqzeq said...

sebelum ini pun saya tak kenal kat sini hheee